Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 22 Νοεμβρίου

Δείτε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρες

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Πέτρος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι ο μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεσή της αποφυλακίστηκε. Ο Στέφανος και ο Χρήστος αναλαμβάνουν να τον βρουν. Ο Λουκάς δέχεται να αναλάβει το διαζύγιο της Δάφνης και του Νικόλα, με τον όρο να είναι συνήγορος και των δύο. Η Εριέττα λαμβάνει ένα σημείωμα που την ταράζει. Φαίνεται ότι κάποιος έχει πληροφορίες για εκείνο το βράδυ του εφιάλτη της.

Η Άννα πληροφορείται την υποτιθέμενη σχέση του Λευτέρη και της Δάφνης και τον κατηγορεί ότι τα έχει παρατήσει όλα. Στο μεταξύ, η Δάφνη συνεχίζει να παριστάνει την ερωτευμένη με το Λευτέρη, ελπίζοντας ότι ο Νικόλας θα αντιδράσει. Η Αντιγόνη κάνει το τραπέζι στη Νταίζη και στο Μπέλλο. Έρχεται, όμως και ο Στέφανος και ζητάει εξηγήσεις από τη μάνα του, για το σημείωμα που έλαβε η Εριέττα. Η Νταίζη βρίσκει την ευκαιρία να δηλητηριάσει την Αντιγόνη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Παναγιώτου, γοητευμένος από την Ελπίδα, αποφασίζει να βοηθήσει αυτήν και το Χάρη στην έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της. Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή. Έτσι, η Κάτια και η Σοφία, μόνες στο πατρικό της Κάτιας, δέχονται επίθεση από δύο άντρες. Σώζονται χάρη στην παρέμβαση του Τζώρτζη, που καταφέρνει να τους διώξει. Όταν η Ξένια καταλαβαίνει ότι σώθηκαν χάρη στη στάση του Τζώρτζη, τα βάζει μαζί του.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε