Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 23 Μαρτίου

 Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η παρέα αποφασίζει να ασχοληθεί με τα απλά καθημερινά και οικογενειακά προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά η απόδραση του Μπέλλου τούς ανατρέπει τα σχέδια, για μια ακόμη φορά. Η Νταίζη υποψιάζεται ότι ο Μπέλλος ζητάει εκδίκηση και χρήματα που θα του εξασφαλίσουν την ελευθερία του και συμβουλεύει τους πάντες να είναι πολύ προσεκτικοί. Ο Λουκάς πιστεύει ότι ο Μπέλλος δεν θα χτυπήσει κάποιον από τους προφανείς στόχους, μιας και όλοι τους παρακολουθούνται από την αστυνομία και είναι υποψιασμένοι.

Ο Στέφανος ζητάει από την Εύα να του επιτρέψει να βάλει ανθρώπους να προσέχουν διακριτικά εκείνη και το παιδί τους. Εκείνη, τρομοκρατημένη από όσα έχουν συμβεί, δέχεται. Η Εριέττα, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να καταλάβει το περιεχόμενο του κωδικοποιημένου αρχείου του πατέρα της. Η Στέλλα πηγαίνει να προειδοποιήσει τη Νταίζη να προσέχει και, για πρώτη φορά, έρχεται σε επαφή με την Αντιγόνη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

O ειδικός, αφού εξετάσει τα δύο πιστοποιητικά, διαπιστώνει ότι τα έγγραφα είναι γνήσια. Απογοητευμένος ο Αλέξης του ζητάει να τα συγκρίνει με τα υπόλοιπα έγγραφα που υπάρχουν στο ίδρυμα.

Η Ξένια νιώθοντας στριμωγμένη από την Κάτια που θυμήθηκε ότι ήταν και ο Τζώρτζης εκεί το βράδυ του ατυχήματός της, αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι είχε σχέση με τον Τζώρτζη. Η Κάτια δείχνει φανερά πλέον την δυσπιστία της στα λεγόμενά της, αλλά φυσικά δεν μπορεί να υποπτευθεί ότι η Ξένια σχεδιάζει πάλι να την σκοτώσει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε