Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 25 Μαΐου

Tι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Θάνος εξακολουθεί να πολιορκεί στενά την Εύα. Εκείνη, μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιεί ότι η Μαρίλια δεν σήμαινε τίποτα για το Θάνο. Ενώ εκείνη είχε πραγματικά αισθήματα γι’ αυτόν, που την οδήγησαν σε ακραία συμπεριφορά, αυτός έπαιξε απλώς με ένα ακόμη θύμα της γοητείας του. Η Εύα, με τη βοήθεια του Λευτέρη, αποφασίζει να τοποθετήσει επάνω της μια μικροκάμερα και να καταγράψει τις εξόδους της με το Θάνο.

Ο Πέτρος, από τα στοιχεία που προκύπτουν, απαλλάσσεται από την κατηγορία για συγκάλυψη δολοφονίας και ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Η μοναδική ελπίδα του Λουκά και της Εριέττας είναι να αποδείξουν τις παράνομες υιοθεσίες, μέσω της ταυτοποίησης του δικού τους DNA, με τη σορό του Αραβαντινού. Ο Λουκάς φοβάται ότι ο Ρούσσος θα τον αναφέρει στο πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου, με κίνδυνο να του αφαιρέσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ο Πέτρος επισκέπτεται την Αντιγόνη και της δηλώνει πως θα φροντίσει να την βάλει στη φυλακή, μια και καλή. Η Νταίζη ορκίζεται στο Χρήστο ότι έχει αλλάξει και ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να προχωρήσουν στη ζωή τους. Η Μελίτα παρακαλεί το Στέφανο να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο Στέφανος, όμως, της εξηγεί ότι δεν νιώθει πια τίποτα για εκείνη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Αλέξης επισκέπτεται την Ξένια στην εκπομπή της και, μπροστά στον Φιλίππου, αρχίζει να την κατηγορεί και να την κατακρίνει. Μετά από αυτό, ο Φιλίππου θέλει να τη διώξει από την εκπομπή.

Η Κάτια συναντιέται με τον Πέτρο και αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA στην Ξένια. Ο Φάνης εξομολογείται στην Ελπίδα ότι τα συναισθήματά του για την Τόνια δεν έχουν αλλάξει. Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι της Μαίρης για να βρει τη Ντορίτα…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε