Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 27 Απριλίου

Γρηγόρης Μελάς |
«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 27 Απριλίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.04.2011 | 13:28
Πρώτη δημοσίευση: 27.04.2011 | 13:28

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο αστυνόμος πληροφορεί το Λουκά ότι η Ιντερπόλ είχε βγάλει σήμα για τον Αραβαντινό, καθώς τον θεωρούσε ύποπτο για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών πινάκων. Ο Πέτρος δηλώνει στη Στέλλα ότι σκοπεύει να αμυνθεί, κατηγορώντας τη Νόρα και το Λουκά για εκβιασμό. Η Στέλλα τον συμβουλεύει να μην καταφύγει σε συκοφαντίες, διότι μετά δεν θα μπορέσει να τον δικαιολογήσει σε κανέναν.

Η Νταίζη εξηγεί στο Λευτέρη ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και ότι δεν σκοπεύει να αφήσει το Χρήστο απροστάτευτο. Αν νιώσει ότι απειλείται, θα πει όλη την αλήθεια. Η Αμαλία αποκαλύπτει στη Μελίτα πως ο "κρυφός εραστής" της ήταν ο Λουκάς και φοβάται πως αν αποκαλυφθεί αυτό το μυστικό, θα ρεζιλευτεί. Ο Στέφανος πιέζει την Αντιγόνη να του δώσει την πληροφορία για το πού είναι θαμμένος ο Αραβαντινός. Όμως, εκείνη αρνείται και του λέει ότι τον έχει υπό την προστασία της και δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Ο Ηλίας φεύγει από το σπίτι και η Δάφνη τον βρίσκει στην Εδέμ να ποτίζει. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει το Λουκά: ο Νικόλας τον ενημερώνει ότι η ανακρίτρια άλλαξε και τη θέση της πήρε ένας ανακριτής, ο οποίος προσπαθούσε να τον αποτρέψει να καταθέσει. Η Αντιγόνη λαμβάνει ένα περίεργο και απειλητικό μήνυμα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ


Η αναμέτρηση Ξένιας και Ελπίδας λαμβάνει χώρα με μεγάλη ένταση. Ο Μάνος μαθαίνει από τον Ηλία μια είδηση που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Στο μεταξύ γίνεται μία σημαντική προσέγγιση ανάμεσα στο Φάνη και τη Λίλιαν, ενώ η Έλενα ανακοινώνει στο Φάνη νέα, που τον ρίχνουν από τα σύννεφα.
Η Κάτια προσπαθεί να χωνέψει τα όσα της λέει η Ελπίδα. Η Θάλεια βρίσκει το Γιάννη και, αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, του εξηγεί ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σε αυτήν και στον Κίμωνα...

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο