Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 27 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λουκάς, μετά την αποκάλυψη ότι η Νόρα είναι έγκυος, γυρίζει κοντά της συγκινημένος και περνάει τα Χριστούγεννα μαζί με την παρέα. Ο Πέτρος εκμυστηρεύεται στον Ηλία ότι η Εριέττα και ο Λουκάς είναι αδέρφια, αλλά δεν το λέει στον ίδιο, επειδή φοβάται ότι δεν θα αντέξει ένα ακόμα χτύπημα. Ο Ηλίας τον συμβουλεύει να μιλήσει, για να έχει μια ευκαιρία κατανόησης από το Λουκά.

Ο Στέφανος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειες της Μελίτας, ενώ η Εύα και ο Λευτέρης έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η Νόρα αποκαλύπτει στο Λουκά ότι το Χατζηβασιλείου τον σκότωσε η Αντιγόνη. Ο Στέφανος, ο Λουκάς και η Εριέττα, με όσα στοιχεία γνωρίζουν, προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με τα αναπάντητα ερωτήματα του παρελθόντος. Ο Λουκάς, μέσα στην άγνοια του, υπόσχεται στην Εριέττα ότι θα την βοηθήσει να βρει τον αδερφό της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Μάνος με τη Μαίρη είναι χαρούμενοι, καθώς βάζουν μπροστά τη δική τους επιχείρηση. Η Ελπίδα θέλει να επικοινωνήσει με το Στέφανο και να του συμπαρασταθεί, αλλά διστάζει. Καθώς η σχέση της με το Χάρη είναι σε πολύ καλή φάση, του ανοίγεται και το συζητάνε.

Ο Νικόλας κάνει κουβέντα στον Ηλία γιατί έχει καταλάβει ότι έχουν προβλήματα με τη Βάσω. Ο Στέφανος αρχίζει κι αμφιβάλλει για το παρελθόν κι αρχίζει να ψάχνει και τελικά μαθαίνει τον πραγματικό λόγο, που χώρισε με την Ελπίδα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε