Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 28 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Πέτρος επισκέπτεται το Λουκά για να του μιλήσει, αλλά πέφτει πάνω στη Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση της παρέας και φεύγει άπραγος. Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο πατέρας του σκότωσε το βιολογικό πατέρα της Εριέττας. Το ίδιο υποψιάζεται και εκείνη. Η Αντιγόνη, για μια ακόμη φορά, αρνείται να πει την αλήθεια.
 
Ο Λευτέρης ομολογεί στην Εύα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Δάφνη ζητάει από το Λευτέρη να είναι προσεκτικός με την Εύα, διότι θεωρεί ότι δεν είναι σε θέση να αντέξει ακόμη μια απογοήτευση στη ζωή της. Ο Λουκάς επισκέπτεται τον Πέτρο και υποβάλλει την παραίτησή του. Δηλώνει πως δεν πιστεύει πια τίποτα και τον απειλεί πως από εδώ και πέρα θα τον βρίσκει μπροστά του, μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να πληρώσει για όσα έκανε.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Η Κάτια πιέζει την Ξένια για απαντήσεις σχετικά με τη μητέρα της, αυτή ξεγλιστρά και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκαλώντας έτσι υποψίες στη γιαγιά της. Ο Στέφανος ξεκινά την αγωγή του ενώ παράλληλα βλέπει την Ελπίδα και απολογείται για το παρελθόν ξύνοντας έτσι παλιές πληγές.
 
Η Ελπίδα αντιδρά στη συναισθηματική πίεση που της ασκεί , το πλησίασμά τους όμως γίνεται αντιληπτό από την Ξένια και τροφοδοτεί ξανά το μίσος της για την Ελπίδα.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε