Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 28 Ιανουαρίου

Δείτε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λευτέρης εκμυστηρεύεται όλη την αλήθεια για το παρελθόν του στην Εύα και η Εύα νιώθει για μια ακόμη φορά τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Ο Λευτέρης τής ζητάει συγνώμη που της αναστάτωσε τη ζωή και της ξεκαθαρίζει ότι θα φύγει μακριά από όλους. Η παρέα μαθαίνει από την Εύα για το Λευτέρη, για τα διαμάντια, για το Μπέλλο και το παρελθόν και συνειδητοποιεί πόσο βαθιά είναι όλοι τους μπλεγμένοι με μυστικά και ψέματα.

Η Νόρα και ο Λουκάς επισκέπτονται τον Πέτρο και του εξηγούν ότι η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι αναπόφευκτη. Η Μελίτα επισκέπτεται τις φυλακές, αλλά ο Στέφανος αρνείται να την δει. Συνειδητοποιεί όμως ότι ο Στέφανος δέχεται επισκέψεις από την Εριέττα, γεγονός που την πικραίνει. Ο Λουκάς και η Νόρα διασταυρώνουν την ιστορία του Λευτέρη και βεβαιώνουν την Εύα ότι της είπε αλήθειες. Η Νταίζη μαθαίνει για την κρυψώνα των διαμαντιών.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Στέφανος μιλάει με αοριστίες στην Ελπίδα και της ζητά να επαναλάβει τις εξετάσεις αίματος. Εκείνη τον κατηγορεί ότι την κοροϊδεύει μόνο και μόνο για να την ξανακερδίσει και φεύγει. Ο Σωτήρης αποκαλύπτει στην Κάτια ότι τον πλήρωσε προκειμένου να παντρευτεί την Τόνια και να τη χωρίσει από το Φάνη.

Η Ξένια καταφτάνει στο νοσοκομείο και μπαίνει στο γραφείο του Στέφανου, με σκοπό να του κάνει έκπληξη. Τα χάνει όταν βλέπει μπροστά της την Ελπίδα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε