Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 29 Νοεμβρίου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Εύα και η Δάφνη αποφασίζουν να ξεχάσουν το παρελθόν και ζητούν συγνώμη η μια από την άλλη, για τα λάθη και τις συμπεριφορές τους. Ο Πέτρος και η Αντιγόνη προσπαθούν να ανιχνεύσουν ποιος στέλνει σημειώματα στην Εριέττα, καθώς θεωρούν ότι την αλήθεια γνωρίζουν μόνο αυτοί οι δύο. Ο Στέφανος αναθέτει στο Χρήστο να κανονίσει τις οικονομικές απαιτήσεις του μάρτυρα της δίκης. Ο Χρήστος τον ενημερώνει ότι οι έρευνες για τα δύο άτομα του σπιτιού στο βουνό συνεχίζονται.

Ο Νικόλας απειλείται με μηνύσεις από τους γονείς του παιδιού, στο οποίο έκανε λάθος διάγνωση και η Νόρα προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Η Δάφνη στηρίζει ψυχολογικά το Νικόλα που σκέφτεται να παρατήσει την ιατρική. Η Νταίζη πιέζει την Αντιγόνη να της πει ποια είναι τα πρόσωπα της φωτογραφίας.

Ο τίτλος μιας εφημερίδας έρχεται να θορυβήσει το Στέφανο, καθώς τον φωτογραφίζει ως ύποπτο για την απαγωγή.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο διαγωνισμός ξεκινά. Η Ξένια έχει δόλια σχέδια και με τη βοήθεια του σεφ του κέτερινγκ θα προσπαθήσει να σαμποτάρει την Ελπίδα. Η Βάσω παρακαλεί την Τόνια να πάει μαζί της στο στούντιο να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα τους συμβεί εκεί κι ότι θα καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ενώ ο Τζώρτζης αναρρώνει με τη βοήθεια της Έλενας στην έπαυλη, ο Μάνος ανακοινώνει στην Κάτια τα σχέδια του για την εταιρεία κέτερινγκ που θα στήσει με τη Μαίρη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε