Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 4 Απριλίου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 4 Απριλίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νόρα διαβάζει ένα μήνυμα στο κινητό του Λουκά και υποψιάζεται ότι την απατάει, αγνοώντας το σχέδιο του Λουκά και της Αμαλίας για να ζηλέψει ο Πέτρος. Η Νταίζη είναι τώρα και επίσημα χήρα Μπέλλου και ελπίζει να είναι και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του.

Η Στέλλα ζητάει από τη Νόρα να της πει όλη την αλήθεια για τα διαμάντια και την συμβουλεύει να ευχαριστήσει τη Νταίζη για τη βοήθειά της. Οι κοπέλες προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Νόρα και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Λουκάς την απατάει. Ο Νικόλας προειδοποιεί το Λουκά ότι δεν θα καλύψει την παράνομη σχέση του, αλλά ο Λουκάς δεν δείχνει να καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τη Στέλλα να κάνει σχέση με τον Πέτρο.

Η Εριέττα φοβάται ότι θα μπλεχτεί άδικα στη δολοφονία της Άννας και ο Στέφανος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Δάφνη προσπαθεί να ψαρέψει το Νικόλα για πληροφορίες σχετικά με την παράνομη σχέση του Λουκά, αλλά ο Νικόλας δεν γνωρίζει τίποτα. Ο αστυνόμος αιφνιδιάζει το Λουκά ρωτώντας τον αν γνωρίζει το όνομα Αραβαντινός.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα, προσπαθεί να αποφύγει τον Αλέξη με κάθε τρόπο, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτή είναι μια μέρα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Στο μεταξύ, η Ξένια, ανυποψίαστη, αρχίζει να αισθάνεται ότι ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα γύρω της, αλλά ακόμα ούτε και η ίδια μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά των γύρω της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε