Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 4 Μαΐου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 4 Μαΐου

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Παναγιώτης προειδοποιεί το Λουκά να μιλήσει σύντομα για όσα ξέρει, αν θέλει να προστατεύσει τους αθώους της υπόθεσης, γιατί σύντομα θα προβεί σε κινήσεις και μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Η Νόρα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη γέννα και μοιράζεται τα άγχη και τις ανησυχίες της με τη Στέλλα, που της υπόσχεται ότι θα είναι διαρκώς δίπλα της.

Ο Λουκάς δεν πείθεται ότι ο Στέφανος έχει σταματήσει τις παράνομες δουλειές και ζητάει από την Εριέττα να είναι διπλά προσεκτική μη μπλεχτεί άθελά της σε σκοτεινά μονοπάτια. Η Εύα αποφασίζει να βαφτίσει τον Άγγελο πριν γεννήσει η Νόρα και ανακοινώνει στην παρέα ότι θέλει όλοι να είναι νονοί του. Ο Ηλίας συνεχίζει να αντιδρά στην προοπτική να δει ένα γιατρό και ο Νικόλας θεωρεί ότι η κατάστασή του χειροτερεύει.

Ο Παναγιώτης ελέγχει το σημείωμα του φακέλου, που του έδωσε ο Λευτέρης, επάνω βρίσκει τα αποτυπώματα του Χρήστου, της Νταίζης και της Αντιγόνης και διατάζει τη σύλληψή τους. Ο Στέφανος καθησυχάζει την Εριέττα λέγοντάς της ότι του έχει μείνει μία τελευταία παράνομη δουλειά σε εκκρεμότητα και μετά περνά στη νομιμότητα. Ο Ηλίας μπλέκει πάλι σε έναν καυγά στο εργοτάξιο της Εδέμ και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αγγέλας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Αλέξης υπόσχεται στην Ελπίδα να την προστατεύσει από κάθε μελλοντικό σχέδιο της Ξένιας και προσπαθεί να την πείσει να πάρει μέτρα εναντίον της. Παράλληλα, ο Σωτήρης βάζει λόγια στη Λίλιαν και την κάνει να τσακωθεί με το Φάνη.

Ο Χάρης με την Ελπίδα συζητούν για την Ξένια και η Ελπίδα σκέφτεται ότι έχει μια ιδέα για το πού μπορούν να την βρουν. Έτσι, φεύγουν με το Χάρη για να την αναζητήσουν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε