Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 6 Απριλίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο αστυνόμος αποκαλύπτει στη Νταίζη ότι ο αδερφός του Μπέλλου δολοφονήθηκε πριν από μερικά χρόνια και εκείνη, παριστάνοντας την ανήξερη, του εξιστορεί ότι της παρουσίασε έναν ψεύτικο αδερφό και ότι δεν γνώριζε τίποτα από όλα αυτά. Η Εύα ανησυχεί για τη Μαρίλια και μέσα από συζήτηση καταφέρνει να μάθει ότι υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Η Μαρίλια, όμως, αρνείται να τους τον γνωρίσει και η συζήτηση καταλήγει σε καυγά.

Ο Νικόλας συμβουλεύει το Λουκά να κερδίσει χρόνο με τον αστυνόμο και να μην του αποκαλύψει ακόμα την αλήθεια. Ο Λουκάς προσπαθεί να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά της Νόρας και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν τον βοηθάει να πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Πέτρος ανησυχεί ότι ο Λουκάς, για να τον εκδικηθεί, θα πει στον αστυνόμο όσα γνωρίζει και ζητάει από την Αντιγόνη να τον υποστηρίξει. Εκείνη, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και μπρος θα φροντίσει μόνο για τον εαυτό της και το συμφέρον της.

Η Εριέττα θεωρεί ότι είναι μοναδική ευκαιρία να εκδικηθούν τον Πέτρο, αλλά ο Στέφανος φοβάται ότι αυτή η αποκάλυψη θα τους επηρεάσει όλους. Η Νόρα ζητάει από το Λουκά να χωρίσουν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Φάνης πέφτει θύμα των ανθρώπων της κοινοπραξίας και οδηγείται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Οι νοσοκόμες βρίσκουν στο κινητό του το τηλέφωνο της Τόνιας και την ειδοποιούν.

Η Μαίρη αισθάνεται τύψεις για την κατάσταση του Φάνη, καθώς αυτή εμπόδισε το Μάνο να πάει να τον βρει τη μέρα του ατυχήματος. Η Κάτια ρωτάει την Ξένια επανειλημμένα για την προέλευση του πλαστού πιστοποιητικού, πράγμα που σφίγγει τον κλοιό γύρω της ακόμα περισσότερο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε