Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 9 Μαρτίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αγγέλα συμβουλεύει την Εύα να μην αγοράσει την Εδέμ στα ονόματα όλης της παρέας, διότι αυτό στο μέλλον μπορεί να φέρει γκρίνια και καυγάδες, μεταξύ τους. Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει το Λουκά να γυρίσει στο γραφείο του Πέτρου. Ο Λουκάς, όμως, είναι ανένδοτος και της εξηγεί πως αν επιμείνει σε αυτό, οι σχέσεις τους θα χαλάσουν. Η Νταίζη δηλώνει στο Λουκά ότι υποψιάζεται πως τα διαμάντια τα έχει η παρέα και ζητάει να βγάλουν μερίδιο και σε εκείνη.

Η Μελίτα είναι θυμωμένη και απαρηγόρητη για το χωρισμό της με το Στέφανο. Η Νόρα τής εξηγεί ότι έχει κάνει ένα τρομερό λάθος που πίστεψε ότι την απάτησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει πια κάτι για να το διορθώσει. Ο Λουκάς κάνει σχέδια για την Εδέμ και για το πώς θα χτίσει σπίτια, για να μείνει όλη η παρέα μαζί. Η Νόρα, όμως, τους ενημερώνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν τους την πουλάει. Η Αμαλία παρακολουθεί τον Πέτρο. Τον βλέπει με τη Στέλλα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι την αντικατέστησε τόσο γρήγορα. Ένα απρόσμενο γεγονός δημιουργεί μεγάλες ανατροπές.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Φωτεινή παίρνει την Τιτίκα από το σχολείο. Για να σταματήσει τις επίμονες ερωτήσεις της μικρής που θέλει να δει τη μητέρα της, η Φωτεινή τής υπόσχεται να την πάει στο λούνα-παρκ.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Αμάντα πακετάρουν βιαστικοί, παρά τις αντιρρήσεις της τελευταίας ως προς το θέμα του παιδιού. Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στο Μάνο τον προβληματισμό της για την αντίδραση της Βάσως. Φοβάται ότι η σχέση τους θα κάνει κακό στη Ντορίτα και το Νικόλα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε