Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

«Μυστικά της Εδέμ»- Τι θα δείτε στην πρεμιέρα της σειράς

«Μυστικά της Εδέμ»- Τι θα δείτε στην πρεμιέρα της σειράς

Επιστρέφει απόψε στις 7 το απόγευμα και είναι σίγουρο ότι εκτός από τους πιστούς της τηλεθεατές έλειψε πάρα πολύ και στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο λόγος για τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» που υπογράφουν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης που καταφέρνει να δίνει ένα υψηλότατο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων.
Πρεμιέρα απόψε λοιπόν για την τέταρτη σεζόν των «Μυστικών» και οι πιστοί τους τηλεθεατές περιμένουν να δουν αν θα αποκαλυφθούν τα μυστικά που κρύβουν οι ήρωες της σειράς. Τι θα δούμε λοιπόν στην αποψινή πρεμιέρα;

«Ο Ρούσσος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Χρήστος προσπαθεί να εξηγήσει στη Νταίζη ότι ο λόγος που πήρε τα διαμάντια ήταν για να την προστατεύσει, αλλά εκείνη πιστεύει ότι την πρόδωσε. Η Μελίτα κατηγορεί τον Στέφανο και την Εριέττα για την κατάσταση του πατέρα της. Η Αμαλία την συμβουλεύει να μην προτρέχουν μέχρι να μάθουν τι ήταν αυτό που προκάλεσε το έμφραγμα στον Πέτρο. Η Αγγέλα σοκάρεται με την εγκυμοσύνη της Μαρίλιας και κατηγορεί την Εύα για την εξαφάνισή της. Θεωρεί μεγάλο λάθος το σχέδιό της να ριχτεί στον Θάνο για να της αποδείξει ότι την κορόιδευε. Η Εριέττα ενημερώνει τον Λουκά ότι ένας άγνωστος άντρας έφευγε από τα γραφεία του Ρούσσου, όταν εκείνος έπαθε το έμφραγμα. Η Νόρα εξηγεί στον Λουκά ότι αυτός ο ίδιος άντρας τής μίλησε και στο μαιευτήριο. Η Μαρίλια μαζεύει τα πράγματά της από το σπίτι και ανακοινώνει στην Αγγέλα ότι θα κρατήσει το παιδί. Η Αντιγόνη είναι θορυβημένη από την ψυχολογική κατάσταση της Νταίζης, αλλά εκείνη αρνείται να της εξηγήσει τι έχει συμβεί. Η Μελίτα πεπεισμένη ότι η Εριέττα έχει σκοπό να εξοντώσει όλη την οικογένειά της, επισκέπτεται τον Παναγιώτη για να αλλάξει την κατάθεσή της σχετικά με το φόνο της Άννας Βεργή.»

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε, στις 7 το απόγευμα…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε