Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μυστικό ραντεβού Α. Νικολούλη – Mega!

Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που η τηλεοπτική τους παρουσία είναι… διαχρονική ! Αναμφισβήτητα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχουν γράψει την δική τους ξεχωριστή ιστορία,

….στον κόσμο της ιδιωτικής τηλεόρασης και που σχεδόν είκοσι, τηλεοπτικά χρόνια μετά, εξακολουθούν να γεύονται απλόχερα την επιτυχία και οι τηλεοπτικές μετοχές τους να κάνουν λίμιτ-απ, στο εγχώριο, τηλεοπτικό χρηματιστήριο αξιών.

Ο λόγος; Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη. Η Αγγελική, λοιπόν, απ ΄ότι καταλαβαίνετε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αποτελεί για τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια, τον απόλυτο τηλεοπτικό μεταγραφικό στόχο. Τι κι αν εκείνη συνηθίζει να μένει για χρόνια πιστή στις τηλεοπτικές της συνεργασίες, αν και εφόσον είναι ευχαριστημένη ; Ποτέ οι μεταγραφικές σειρήνες δεν έχουν σταματήσει να ηχούν, όταν έρχεται η μεταγραφική περίοδος. Απλώς, εκείνη κλείνει τα αυτιά της.

Βλέπετε, είτε αρέσει σε κάποιους αυτό το στυλ της τηλεόρασης, είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί, πως το “Φως στο τούνελ”, είναι μία εκπομπή που καταφέρνει να τινάζει την μπάνκα της AGB στον αέρα και να σημειώνει κάθε Παρασκευή βράδυ, ένα απίστευτο γκραν-πρι στους πίνακες τηλεθέασης… Και όπως είναι φυσικό, αυτές οι εκπομπές όταν βγαίνουν στην τηλεοπτική αγορά γίνονται… ανάρπαστες !

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτή την εποχή που το Alter δοκιμάζεται σκληρά, πολύ σκληρά και που κανείς δεν μπορεί να ξέρει το ποια θα είναι τελικά η τηλεοπτική του τύχη, τα κανάλια πολιορκούν στενά την “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης, προκειμένου να την πείσουν και του χρόνου να την έχουν στο δυναμικό τους.

Η αποκλειστική πληροφόρηση που έχει το “T-Life”, λέει πως η Αγγελική Νικολούλη δεν δέχεται μόνο στενή πολιορκία, αλλά πριν απο λίγες ημέρες προχώρησε και σε μυστικό ραντεβού. Ενα ραντεβού το οποίο έγινε με τους ανθρώπους του Mega ! Ναι, το Μεγάλο Κανάλι επιθυμεί να έχει του χρόνου στο δυναμικό του την Αγγελική, γι ΄αυτό και έχει μπει δυναμικά στην κούρσα της διεκδίκησής της.

Το ραντεβού αυτό μάλιστα, πήγε πολύ καλά, τόσο που η γνωστή δημοσιογράφος έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά, μήπως το επόμενο βήμα της πρέπει να γίνει όντως στο κανάλι της οδού Μεσογείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε