Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Νατάσα Μανίσαλη: Η απώλεια που της κόστισε και η μάχη της με τον καρκίνο

Νατάσα Μανίσαλη: Η απώλεια που της κόστισε και η μάχη της με τον καρκίνο

Η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε στα 55 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο.

Στα 55 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη. Άφησε την τελευταία της πνοή στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος την ταλαιπώρησε για χρόνια. Το 2011 η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί στην Πρωινή Μελέτη και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της με τον καρκίνο του εντέρου.

Δείτε εδώ όσα είχε πει στην εκπομπή.

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961 και σπούδασε στο Εθνικό θέατρο συμμετέχοντας σε σπουδαίες παραστάσεις. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Οι Μικρομεσαίοι», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, ενώ από το 1994 και για 5 χρόνια ο ρόλος της πληθωρικής Νατάσας Σαριτζόγλου στο «Εμείς κι εμείς» την έκανε ιδιαιτέρως αγαπητή.

Εμείς κι εμείς: Συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Νατάσα Μανίσαλη

Το 2011 αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της, επέστρεψε ξανά για λίγο στο θέατρο. Μετά από λίγο καιρό όμως αποτραβήχτηκε ξανά αφού το πρόβλημα υγείας επανήλθε. Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Η Νατάσα Μανίσαλη είχε χάσει ακόμα τη θεία της από καρκίνο, αλλά και τον πατέρα της, μία απώλεια που της κόστισε πολύ! 

Δείτε εδώ όσα έλεγε τότε για την απώλεια του και την ασθένεια

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί επίσης, στις σειρές «Νταντά», «Εκείνες και εγώ», στον κινηματογράφο εμφανίστηκε  στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού». Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε