Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα κόντρα Μελέτη με Μενεγάκη;

Φαίνεται ότι κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!

Θα θυμάστε όλοι την κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν από χρόνια, όταν η Ελεονώρα ξεκίνησε να παρουσιάζει τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1, απέναντι από τον «Καφέ με την Ελένη» που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA.

Καθημερινά οι δύο παρουσιάστριες έδιναν μάχη για να καταφέρουν να κερδίσουν στην κούρσα της τηλεθέασης. Κι η μάχη ήταν πολύ σκληρή και δημιούργησε και πλήθος δημοσιευμάτων και σχολίων.

Η κόντρα αυτή έλαβε τέλος όταν η Ελεονώρα μετακόμισε στο Star και ξεκίνησε να παρουσιάζει την «Πρωινή μελέτη».

Μάλιστα, οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν και τηλεοπτικά όταν η Ελεονώρα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης. Κι εκεί φαίνεται ότι τελείωσε η κόντρα τους! Αμ, δεν…!

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα στο Newsit, οι ιθύνοντες του STAR σκοπεύουν την επόμενη σεζόν να μετακομίσουν την «Πρωινή μελέτη» από την πρωινή ζώνη και να τη μεταδίδουν κάθε μεσημέρι, απέναντι από την «Ελένη» του ALPHA. Έτσι, σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις, από την επόμενη σεζόν θα… αναζωπυρωθεί η κόντρα των δύο παρουσιαστριών καθώς θα βρεθούν ξανά η μία απέναντι από την άλλη, διεκδικώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της τηλεθέασης. Μόνο που δεν αποκλείεται αυτή η μάχη να ξεκινήσει τελικά πολύ νωρίτερα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη βδομάδα θα αποφασιστεί αν η «Πρωινή μελέτη» θα μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη από αυτή τη σεζόν και μάλιστα ακριβώς μετά το Πάσχα. Τα στελέχη του STAR, βλέποντας τη διαφημιστική πίττα, ιδιαίτερα στην πρωινή ζώνη, να έχει μειωθεί σε δραματικό σημείο, σκέφτονται πως ίσως πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να κατεβάσουν την εκπομπή το μεσημέρι, όπου τα διαφημιστικά μερίδια είναι κατά τι καλύτερα. Θεωρούν λοιπόν ότι η πετυχημένη πορεία της «Πρωινής μελέτης» στην πρωινή ζώνη θα εξακολουθήσει και το μεσημέρι.

Οι τελικές αποφάσεις, όπως είπαμε, θα ληφθούν την επόμενη βδομάδα σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι της Κηφισιάς. Έτσι, αν πάρουν αυτήν την απόφαση, η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί ξανά σε κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος να αναφέρουμε ότι αν ισχύσει αυτή η αλλαγή, τότε η εκπομπή «Made in Star» με τη Νικολέττα Ράλλη θα ρίξει τίτλους τέλους πριν από τη Μεγάλη βδομάδα ώστε να παραδώσει τη θέση της στη… «Μεσημεριανή -?- μελέτη»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε