Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ALPHA επισημοποιεί τους… δεμένους!

Οι δύσκολες ώρες του Νίκου Μουτσινά

Με αρκετή καθυστέρηση ο ALPHA ανακοίνωσε αυτό που πριν από πολύ καιρό σας είχαμε γράψει στο Newsit για την παρέα του «Δέστε τους». Έτσι, το κανάλι της Κάντζας επισημοποίησε με το δελτίο Τύπου ότι την επόμενη σεζόν «ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, με ανατρεπτική διάθεση, μας περιμένουν για να μας δείξουν την πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Στην παρέα προστίθενται η Κατερίνα Καινούργιου, ένα δροσερό πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις με την περσινή της παρουσία στη μικρή οθόνη, ενώ ο Νότης Χριστοδούλου, θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις δικές του ενότητες πάντα με παιχνιδιάρικη διάθεση».

Δεν θα σταθούμε καθόλου στο απόσπασμα του δελτίου για την Κατερίνα Καινούργιου που αναφέρει ότι «ένα δροσερό πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις με την περσινή της παρουσία στη μικρή οθόνη» αφού είναι λογικό στον ALPHA να υποστηρίζουν… όπως μπορούν τις επιλογές τους. Έστω και με… υπερβολές!

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα που ο ALPHA ανακοίνωνε επίσημα την παρέα της εκπομπής «Δέστε τους», ένας από τους παρουσιαστές βίωνε για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο μία από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής του. Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από μερικούς μήνες που αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του παππού, χθες συνόδευσε στην τελευταία κατοικία της και την αγαπημένη του γιαγιά Σάσα.

Γνωρίζοντας το Νίκο προσωπικά και έχοντας ζήσει από κοντά τη λατρεία που έχει στην οικογένειά του και το πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους, είναι αυτονόητο το πόσο δύσκολο περνά αυτές τις μέρες. Αλλά κι ο παππούς κι η γιαγιά του όμως, που ήταν πάντα μέσα στη χαρά, είναι σίγουρο ότι θα ήθελαν ο εγγονός τους να συνεχίζει να χαμογελά. Καλό τους ταξίδι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε