Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

O ALPHA… καταστρέφει τη Βίσση!

O ALPHA… καταστρέφει τη Βίσση!

Από το πρώτο επεισόδιο προβολής του το ριάλιτι «Άννα Βίσση-Όσο έχω φωνή» που παρουσιάζει προσωπικές στιγμές της Βίσση γέννησε πολλά θετικά και αρνητικά σχόλια.

Εντούτοις η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητική αλλά είναι σαφές ότι για αυτήν ευθύνονται τα στελέχη του ALPHA.

Η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» όπως χαρακτηρίζουν τη Βίσση πήρε την απόφαση –καλώς ή κακώς, δικαίωμά της!- να εκθέσει την προσωπική της ζωή. Το ριάλιτι μάλιστα πέρασε διά πυρός και σιδήρου από τα στελέχη του ALPHA που έβλεπαν τα επεισόδια και θέλοντας περισσότερα ριάλιτι στοιχεία γυρνούσαν τα επεισόδια πίσω για να μονταριστούν ξανά. Και φτάσαμε στο επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα όπερ αποφάσισαν να το προβάλλουν. Και λες και το κανάλι της Κάντζας έχει… full πρόγραμμα το έβαλαν μετά την επανάληψη της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή» και μάλιστα απέναντι στις καθημερινές τούρκικες σειρές που προβάλλουν ο ΑΝΤ1 και το MEGA και που σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Αποτέλεσμα; Το ριάλιτι να έχει προκαλέσει πάρα πολλά σχόλια σε εκπομπές αλλά να μην συγκεντρώνει αρκετούς τηλεθεατές. Χθες, το επεισόδιο έκανε μέσο όρο 11,3 στο γενικό σύνολο και 17,4 στο δυναμικό κοινό ενώ αντίστοιχα ο «Έρωτας + τιμωρία» έκανε 24,7 και 24,4 και ο «Πειρασμός» 22,5 και 15,5.

Πώς λοιπόν η Άννα Βίσση να μην γίνει… τούρκος με τον προγραμματισμό των υπευθύνων του ALPHA που πήρε την απόφαση να εκτεθεί και στο κανάλι της Κάντζας βάζουν ό,τι να ‘ναι, όπου ‘ ναι! Κι εδώ που τα λέμε ο ALPHA δεν έχει και κάνα άλλο καινούργιο πρόγραμμα στο prime time του συνεπώς είναι να απορείς γιατί δεν κάνουν έναν καλύτερο προγραμματισμό αλλά αποφάσισαν να… καταστρέψουν τη δική τους εκπομπή.

Ας σημειωθεί ότι από την επόμενη βδομάδα η Άννα Βίσση θα έχει έναν καινούργιο αντίπαλο. Μάλλον όχι έναν αλλά πέντε καθώς κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το «Fab 5» με τους Ψινάκη, Γαβαλά, Σαμαρά, Μέρλο και Φασουλή και η μάχη θα είναι πολύ σκληρή. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψη τους στον ALPHA γιατί το σίγουρο είναι ότι παρά την απογοητευτική πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης, η Άννα Βίσση θα εξακολουθήσει να έχει φωνή αλλά το «Όσο έχω φωνή» θα ξεμείνει από τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε