Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο ALPHA… μαζεύει άρον άρον τη Βίσση

Μπορεί η Αννα Βίσση να ήταν έτοιμη να πει «Όσο έχω φωνή θα στο τραγουδάω» αλλά μάλλον ο ALPHA της απαντά «Όσο έχω φωνή… θα στο αναβάλω».

Αν και πριν από λίγες μέρες ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Κριστόφ Μάινους στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την καινούργια εκπομπή «Άννα Βίσση –Όσο έχω φωνή» και ότι πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, σήμερα μας ενημερώνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει τελικά τον Οκτώβριο.

Μάλιστα ο «ισχυρός άνδρας» του ALPHA δηλώνει πως «είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της. Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή.». Είναι σαφές ότι με αυτή τη δήλωσή του ο Κριστόφ Μάινους στέλνει μήνυμα τονίζοντας ότι «όλα καλά με την Άννα Βίσση».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι κύριοι λόγοι αναβολής της εκπομπής είναι ότι το κανάλι της Κάντζας ποντάρει πολύ σε αυτήν και-στο πλαίσιο της οικονομίας- την κρατά ως ατού για την επόμενη σεζόν ώστε να την «πουλήσει» από τώρα και να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο της διαφημιστικής πίττας. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, το να «πουλάς» μία εκπομπή με την καθημερινότητα της Άννας Βίσση μπορεί, όπως συνειδητοποίησαν στον ALPHA, να φέρει μεγαλύτερο κέρδος αν και εφόσον το χειριστούν σωστά και χωρίς να χρειαστεί τονωτικές ενέσεις… ριάλιτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα γυρίσματα για την εκπομπή θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι και η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» μαζί με την ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτιδα Κριστίν Κρόκος θα καταγράψουν και όσα γίνουν στις συναυλίες στην Αμερική. Αλλά για να τα δούμε όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο που το«Άννα Βίσση. Όσο Έχω Φωνή» θα κάνει πρεμιέρα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε