Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ALPHA…. ψαλιδίζει τους «Δέστε τους»

  Αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA. Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 6 το απόγευμα, το κανάλι της

Κάντζας εντάσσει στο πρόγραμμά του το καινούργιο ριάλιτι με τίτλο «Οικογενειακές Ιστορίες».
 
Σύμφωνα μάλιστα με το δελτίο Τύπου του ALPHA, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» είναι
 
 
«Απρόβλεπτες οικογενειακές ιστορίες που θα προκαλέσουν αίσθηση. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως και ταράσσουν τις ισορροπίες.
 
Έντονα συναισθήματα, δυνατές συγκρούσεις. Πόσο έτοιμη είναι μια οικογένεια να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα; Τι θα κάνει για να κρατηθεί ενωμένη μετά από τις αποκαλύψεις; Καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα, το νέο scripted reality του Alpha έρχεται για να …ταράξει τα νερά!»
 
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι πρότινος το ριάλιτι είχε τον τίτλο «Κρυμμένα Μυστικά» αλλά τελικά τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας το μετονόμασαν σε «Οικογενειακές Ιστορίες» ενώ από «scripted real drama» που έλεγαν ότι ήταν, αποφάσισαν να το εντάξουν στην κατηγορία «scripted reality» αποσαφηνίζοντας ότι είναι reality κι όχι… ό,τι κι ό,τι!
 
 
Έτσι, στις 25 Οκτωβρίου το καινούργιο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα… ψαλιδίζοντας τη διάρκεια εκπομπής της παρέας των «Δέστε τους». Η εκπομπή των Μουτσινά- Ηλιάκη- Καινούργιου- Χριστοδούλου θα προβάλλεται μέχρι τις 6 για να ξεκινά το ριάλιτι.
 
Βέβαια, μπορεί οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας να μην είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αλλά ήταν αποφασισμένο η εκπομπή να προβάλλεται μέχρι τις 6, όπως συνέβαινε και στο ξεκίνημά της. Ωστόσο, αν οι επιδόσεις της εκπομπής στον αγώνα τηλεθέασης ήταν υψηλότερες, τότε δεν θα έπεφτε… ψαλίδισμα.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε