Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ALPHA χτύπησε πρωτιά… στο κατέβασμα!

Ο ALPHA χτύπησε πρωτιά… στο κατέβασμα!

Άτιμη… καινωνία, άλλους τους ανεβάζεις ψηλά κι άλλους τους κατεβάζεις… στα υπόγεια! Βέβαια, κάποιες φορές, το… κατέβασμα φέρνει χαμόγελα ευτυχίας! Αρκεί να σας πω ότι στον ALPHA, είναι τόσο ευχαριστημένοι από τα «κατεβάσματα» που μόνο… περτικαλάδες δεν ανοίγουν για να το χαρούν!

Σε παλαιότερες δε, καλές εποχές, με τόσα… κατεβάσματα, θα πετούσαν από τη χαρά τους και θα άνοιγαν και κάνα κρασάκι. Ας όψεται όμως, η ριμάδα η κρίσις…!
Η χαρά τους πάντως στο κανάλι της Κάντζας είναι τόσο μεγάλη γιατί βλέπουν τους αριθμούς των «κατεβασμάτων» ή αλλιώς «downloads», να αυξάνονται συνεχώς και όλο και περισσότεροι χρήστες να κατεβάζουν τη δωρεάν εφαρμογή για iPhone, iPad αλλά και για Android smartphones και tablets. Η εφαρμογή αυτή, επιτρέπει στους χρήστες την παρακολούθηση του προγράμματος του Alpha, live ή on demand, αλλά και πολλές άλλες ακόμη.
Η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη και μέσα σε λίγες μέρες έχουν γίνει περισσότερα από 40.000 downloads, ανεβάζοντας τον Alpha στην κορυφή… των κατεβασμάτων! Να αναφέρουμε ότι στο Appstore είναι πρώτο application στην Ελλάδα στις δωρεάν εφαρμογές από την Πέμπτη 22/11, που ξεκίνησε το λανσάρισμα της εφαρμογής. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Πέμπτη, κατά την 20λεπτη παρουσίαση από τον Διευθυντή Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας στον Alpha,
Niκολα Γιατρομανωλακη, που μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, πραγματοποιήθηκαν 2500 νέα downloads. Δεν είναι τυχαίο που στον ALPHA ποντάρουν τόσο πολύ σε αυτό, που… επιστράτευσαν ακόμα και το Λάκη Λαζόπουλο με την Ελένη Μενεγάκη για να το διαφημίσουν.

Όπως μάλιστα υπόσχονται στον ALPHA «το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη πιο πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις εκπομπές και τους παρουσιαστές, διευρυμένες ευκαιρίες διάδρασης, όπως εμπλοκή των χρηστών στη διαμόρφωση ενοτήτων των εκπομπών, αλλά και πολλές καινοτόμες λειτουργίες και υπηρεσίες που θα εξελίξουν την εμπειρία χρήσης».
Αναμένουμε λοιπόν… on smartphones, για να δούμε τι άλλο ετοιμάζουν…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε