Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

O ΑΝΤ1 “δένει” Παπαδάκη και Καραμεροχαριτάτους

Όλα ήταν κανονισμένα και προγραμματισμένα να λάβουν τέλος στις 10 Ιουνίου. Πλην όμως, λογάριασαν χωρίς τον «ξενοδόχο» που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι έντονες πολιτικές εξελίξεις.

Έτσι, αναθεώρησαν και ενημέρωσαν τους «ενημερωτικούς» πως θα παραμείνουν στα πόστα τους για αρκετό καιρό ακόμα.

Η απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 ήταν οι εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα» και «10 με 1 Μαζί» να ολοκληρώσουν το φετινό κύκλο τους την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Βλέποντας όμως, στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι οι «απέναντι» θα παραμείνουν για αρκετό καιρό εντός τηλεοπτικού τοπίου αποφάσισαν να μην τους αφήσουν ανενόχλητους να θερίζουν τηλεθεάσεις. Έτσι, συναντήθηκαν με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, Γιώργο Παπαδάκη -Γιώργο Καραμέρο -Σπύρο Χαριτάτο, και όλοι μαζί συμφώνησαν πως πρέπει να παραμείνουν στη μάχη μέχρι –τουλάχιστον!- την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γιώργος Παπαδάκης δεν καλόβλεπε ποτέ την άποψη του σταθμού ότι πρέπει να ρίξει τίτλους τέλους της εκπομπής του τόσο νωρίς. Ο «πατριάρχης της πρωινής ενημέρωσης» συνηθίζει να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» αρκετά αργότερα από τις αρχές Ιουνίου και μάλιστα να είναι από τους τελευταίους της ζώνης που εύχεται «καλό καλοκαίρι». Οπότε, η απόφαση του ΑΝΤ1 να παραμείνει μέχρι 1η Ιουλίου στο πλατό της εκπομπής του τον βρήκε απόλυτα σύμφωνο.

Το ίδιο σύμφωνους βρήκε η απόφαση και τους Γιώργο Καραμέρο με Σπύρο Χαριτάτο που δεν επιθυμούσαν να αποχωρήσουν από τη μάχη νωρίτερα από τους αντιπάλους τους. Άλλωστε, ακόμα οι δύο δημοσιογράφοι δεν έχουν συζητήσει επίσημα με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν ενώ… ανεπίσημα τα σενάρια και πρόσωπα αντικατάστασής τους συνεχώς πληθαίνουν. Λογικό λοιπόν να θέλουν να παραμείνουν στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί» όσο το δυνατόν περισσότερο για τη φετινή σεζόν! Μην ξεχνάμε πως πέρυσι και πριν μπουν απέναντί τους οι Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, οι Καραμεροχαριτάτοι τερμάτιζαν πρώτοι και με διαφορά από τους αντιπάλους τους ενώ είχαν κάνει όλους να μιλούν για infotainment θεματολογία.

Έτσι και όλο τον επόμενο μήνα, ο ΑΝΤ1 θα κρατήσει «δεμένους» στις επάλξεις τον Παπαδάκη και τους Καραμεροχαριτάτους συνεχίζοντας να αγωνίζονται στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε