Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1… επιστρατεύει τους «Ράδιο Αρβύλα»

Αν και επίσημα το πρόγραμμα στο prime time του ΑΝΤ1 πρόκειται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, το κανάλι του Αμαρουσίου «επιστρατεύει» τους «Ράδιο Αρβύλες» του νωρίτερα.

Έτσι, η παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλου και Χρήστου Κιούση έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο μία βδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Δεν είναι τυχαίο που οι υπεύθυνοι στον ΑΝΤ1 θέλουν να ρίξουν νωρίτερα στη μάχη τη θεσσαλονικιώτικη παρέα αφού σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Άλλωστε, από την επόμενη βδομάδα ξεκινά και το prime time στο MEGA και είναι λογικό στο Μαρούσι να θέλουν να… προλάβουν να βγουν πρώτοι.

Τις τελευταίες μάλιστα μέρες οι «Αρβύλες» έχουν αρχίσει να δουλεύουν πυρετωδώς για να συγκεντρώσουν το υλικό των πρώτων ημερών. Κι όπως αναφέρουν στον ΑΝΤ1 «η παρέα από τη Θεσσαλονίκη δεν χάνει ποτέ το πάθος της, ούτε και το χιούμορ της. Στα όμορφα και στα άσχημα, στα σοβαρά και στα αστεία, οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ μιλάνε χωρίς να τα μασάνε και μας χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές, εικόνες και ατάκες. Εδώ θα είναι και φέτος, για τρίτη χρονιά. Κεφάτοι ή προβληματισμένοι, τρελαμένοι ή αγανακτισμένοι, θα συνεχίσουν να σατιρίζουν ανελέητα την ελληνική πραγματικότητα και να γράφουν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, μας απέδειξαν ότι υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση. Κι εμείς την αγαπάμε, κι ας είναι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.»

Όσοι λοιπόν είστε fan της εκπομπής δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και να τους δείτε…! Σίγουρα πάντως, με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας οι «Αρβύλες» θα έχουν να πουν πολλά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε