Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 ξεκινά πόλεμο… και τα σαββατοκύριακα!

Ο ΑΝΤ1 ξεκινά πόλεμο… και τα σαββατοκύριακα!

Με τα διαφημιστικά έσοδα στην τηλεοπτική –και όχι μόνο!- αγορά, να συνεχίζουν την πτωτική πορεία, τα στελέχη των σταθμών αναζητούν λύσεις και τρόπους να μπορέσουν να αποσπάσουν όσο μεγαλύτερο μερίδιο γίνεται της «διαφημιστικής πίττας».

Στον ΑΝΤ1 λοιπόν, όπως είδαμε, προχώρησαν στο «χτίσιμο» του late night prime time, που με «Ράδιο Αρβύλα», «Όλα» και «Βράδυ» βρίσκονται ένα βήμα μπροστά στις διαπραγματεύσεις από τα υπόλοιπα κανάλια, παίζοντας πιο δυνατά… μπάλα. Φαίνεται λοιπόν, ότι το επόμενο βήμα που σχεδιάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι να χτυπήσουν την αγορά του σαββατοκύριακου.

Άλλωστε, από μεθαύριο θα έχουν ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια τους, αφού θεωρείται σίγουρο ότι το «Dancing with the stars» θα πάρει… τα περισσότερα χρήματα. Εκτός όμως, από το talent show στο prime time, στα σχέδιά τους είναι να βγάλουν κι άλλες εκπομπές, εντείνοντας έτσι τον πόλεμο με τους ανταγωνιστές τους και μέσα στο σαββατοκύριακο. Έτσι, μέσα στο Νοέμβριο θα βγάλουν στον αέρα την εκπομπή μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, αλλά και το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα βγάλουν στον αέρα, ακόμα δύο εκπομπές και μάλιστα ενημερωτικές.

Η μία θα ασχολείται με θέματα υγείας και η άλλη με τα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών. Στην πρώτη ιατρικής θεματολογίας εκπομπή, οι τηλεθεατές θα ενημερώνονται κάθε Σάββατο μεσημέρι για ανακαλύψεις και ό,τι συμβαίνει στον τομέα της υγείας, ενώ στην άλλη θα υπάρχουν εκτενή ρεπορτάζ με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, ενώ θα αναζητούνται λύσεις από τους ειδικούς. Η εκπομπή αυτή μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μεταδίδεται και Σάββατο και Κυριακή, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στην επόμενη βδομάδα. Τις ίδιες μέρες επίσης, θα «κλειδώσουν» και τα πρόσωπα που θα τις παρουσιάσουν και που είναι μέσα από το δυναμικό του ενημερωτικού τομέα του σταθμού.

Είναι σαφής λοιπόν η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να «χτυπήσει» τα αντίπαλα τηλεοπτικά κανάλια και στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, γεμίζοντας το πρόγραμμά του με καινούργιες εκπομπές και μάλιστα κοινωνικής θεματολογίας. Και όπως μαθαίνουμε, δεν θα είναι οι μόνες. Μπορεί λοιπόν να διανύουμε δύσκολες οικονομικά περιόδους, αλλά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι στις δυσκολίες, πρέπει να βρίσκεις τρόπους να κάνεις το επόμενο βήμα. Να δούμε λοιπόν, αν το βήμα αυτό του ΑΝΤ1 πετύχει, ποια θα είναι η αντίδραση των ανταγωνιστών του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε