Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 πενθεί το χαμό του Δάκη

Στις 12:00, στον ιερό ναό των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα, συγγενείς φίλοι και συνάδελφοί του από τον ΑΝΤ1 αποχαιρέτησαν το Δωρόθεο Κρεμμύδα.

Η είδηση του θανάτου του εν ώρα υπηρεσίας, όταν η κεραία του λινκ ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο 32χρονος άντρας να κεραυνοβοληθεί, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Από το βράδυ της Δευτέρας η οικογένειά του, η μητέρα του και τα δύο αδέρφια του, αλλά και η επαγγελματική «οικογένειά» του από τον ΑΝΤ1 όπου εργαζόταν επτά χρόνια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Δάκης έφυγε από κοντά τους.

Χθες, στο κανάλι του Αμαρουσίου κυκλοφόρησε εσωτερικό mail σε όλους τους εργαζόμενους που αναφερόταν στον ξαφνικό θάνατο του Δάκη τους, αναφέροντας ότι:

«Η οικογένεια του ΑΝΤ1 πενθεί τον πρόωρο και άδικο χαμό του συναδέλφου μας Δωρόθεου Κρεμμύδα, του δικού μας Δάκη.
Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, ο Δάκης υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ο ιστός του βαν εξωτερικών μεταδόσεων που χειριζόταν, ακούμπησε σε καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ.
Ο 32χρονος Δάκης εργαζόταν στον ΑΝΤ1 από το 2004, ως τεχνικός ηλεκτρονικών ραδιοζεύξεων. Ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, πάντα χαμογελαστός, φιλότιμος και πρόθυμος να βοηθήσει δουλεύοντας με ζήλο. Οι σχέσεις του με τους συναδέλφους του ήταν εξαιρετικές και η προσφορά του στον ΑΝΤ1 σημαντική και ουσιώδης.

Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και η διοίκηση απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θα έχουμε το Δάκη πάντα στην καρδιά μας.”

Καλό ταξίδι…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε