Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 πληρώνει… τη νύφη!

Χαμός γίνεται στον ΑΝΤ1 με την προετοιμασία για την καινούργια εκπομπή «Μην το πεις στη νύφη». Το τι αίτηση έχει πέσει δεν περιγράφεται!

Ή λόγω οικονομικής κρίσης όλοι οι μελλόνυμφοι βρήκαν ευκαιρία να παντρευτούν οικονομικότερα με… χρηματοδότηση από το κανάλι του Αμαρουσίου ή αποφάσισαν να παντρευτούν εσπευσμένα για να τους έρθει τσαμπέ τώρα που τη νύφη… την πληρώνει ο ΑΝΤ1!

Οι λέξη «χιλιάδες» πάντως δεν είναι επικοινωνιακό τρικ του καναλιού. Εγκυρότατα σας λέω ότι πράγματι υπάρχουν χιλιάδες αιτήσεις από υποψήφια ζευγάρια που θέλουν τον ΑΝΤ1 να είναι ο… κουμπάρος και να πληρώσει την προετοιμασία του γάμου τους!

Και πώς να μην τρίβουν τα χέρια τους λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου βλέποντας ότι υπάρχει τόση ζήτηση; Ευελπιστούν ότι η καινούργια τους εκπομπή θα… παντρευτεί και με τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen.

Προς το παρόν η εταιρεία παραγωγής τρέχει… και φτάνει! Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα γυρίσματα είναι εντατικά, μεγαλοπρεπή και… μες στο νυφικό! Ήδη έχουν γυριστεί και παραδοθεί στο κανάλι τέσσερα επεισόδια ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα παραδοθούν κι άλλα τρία. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 28 Φεβρουαρίου και κάθε επεισόδιο θα είναι 50λεπτης διάρκειας. Με τον έως τώρα προγραμματισμό η εκπομπή θα προβάλλεται απέναντι από τη «Ζωή της άλλης». Αλλά μην το δέσετε γιατί αυτά αλλάζουν και σε ώρα αλλά και σε μέρα…

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην περιγραφή θα είναι η Μαρία Σολωμού που, όπως μάθαμε, το διασκεδάζει πολύ περιγράφοντας τους αγώνες των γαμπρών να κάνουν όλες τις προετοιμασίες του γάμου χωρίς να πουν τίποτα στις νύφες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε