Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 πολιορκεί τη Ζέτα

 Η δελεαστική πρόταση στην ηθοποιό

Θέλουν τόσο πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1που εκτός από το “Dancing with the stars” της δίνουν κι ένα ολόκληρο… σπίτι για να μείνει! Μάλιστα, για να “χτιστεί” της δίνουν τα καλύτερα “υλικά” που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην έχει βάλει ακόμα την υπογραφή της για το δεύτερο μέρος του “Dancing with the stars” αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι στο talent show του ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού όμως, πράττοντας σοφά, προσπαθούν μέχρι να χορέψουν οι celebrities να μην αφήσουν εκτός τηλεοπτικού τοπίου την ηθοποιό αλλά να την εκμεταλλευτούν αφού… πουλάει.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες της πρότειναν να πρωταγωνιστήσει σε ένα εβδομαδιαίο σήριαλ που γράφει η Ρένα Ρίγγα και που προσωρινά έχει τον τίτλο “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”. Εκτός όμως, από τη σεναριογράφο τόσων επιτυχιών, o ANT1 έχει προτείνει στην Όλγα Μαλέα να κάνει τη σκηνοθεσία που επίσης, έχει αποδείξει πως ξέρει να δημιουργεί πετυχημένες σειρές.

Όπως είναι λογικό λοιπόν με τέτοιους συντελεστές ο ΑΝΤ1 δίνει εγγύηση στη Ζέτα Μακρυπούλια πως το “οικοδόμημα” θα είναι πολύ καλό και μπορεί να την στεγάσει την επόμενη σεζόν. Αλλά ακόμα κι αν το συγκεκριμένο σήριαλ δεν αρέσει στη Ζέτα, είναι σίγουρο ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα προσπαθήσουν να βρουν κάποιο άλλο αφού θέλουν να… εκμεταλλευτούν τη Ζέτα και ως ηθοποιό. Και πολύ καλά κάνουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε