Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να επιστρέψει στην ενημέρωση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποιά πρόσωπα θέλει ο Στρατής Λιαρέλλης.

Οι… χαμηλές πτήσεις στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 αλλά και η έλλειψη ενημερωτικών εκπομπών στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως έχουν προβληματίσει πολύ τον καινούργιο διευθυντή Ειδήσεων, Στρατή Λιαρέλλη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η διοίκηση του ΑΝΤ1 σκοπεύει σύντομα να αναβαθμίσει τον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, υπάρχει μελέτη (έρευνα) που αναδεικνύει ότι κύρια πηγή εσόδων για τα κανάλια στο προσεχές διάστημα θα είναι ο ενημερωτικός τομέας τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι το Mega συνεχίζει να ποντάρει έντονα και στον ενημερωτικό τομέα του. Ούτε επίσης, είναι τυχαίο ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για ένα μεγάλο άνοιγμα στην ενημέρωση με πιο κοινωνικά θέματα. Επίσης, το ότι η κρατική τηλεόραση (που αποσπούσε πάντα μεγάλο κομμάτι της διαφημιστικής πίττας με την ενημέρωση που παρείχε, ανεξαρτήτως των τηλεθεάσεων αλλά βάσει του ποιοτικού κοινού) υποχωρεί στον ενημερωτικό τομέα φαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο σε όσους… κάνουν μελετημένες κινήσεις! 
 
Τονωτικές ενέσεις στην ενημέρωση με… κρυφές επαφές
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που στον ΑΝΤ1 αυξάνουν τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και ότι επαναφέρουν τα μεταμεσονύχτια δελτία ειδήσεων, ελπίζοντας έτσι ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να «χτίζεται» ξανά η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών προς τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit λοιπόν, ο Λιαρέλλης έχει αρχίσει έντονες επαφές, μπας και καταφέρει ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη.
Από τις επαφές αυτές, φαίνεται ότι το μόνο… θετικό αποτέλεσμα που είχε ήταν με την Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στο κανάλι του Αμαρουσίου για να αναλάβει πολιτική εκπομπή. Βέβαια, τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν να πείσουν τη Στάη να αναλάβει σύντομα και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού που, όμως, φαίνεται ότι μέχρι τώρα οι προσπάθειές τους έχουν αποβεί άκαρπες. Ωστόσο η σκέψη θα επανεξεταστεί για την επόμενη σεζόν και από τις δύο πλευρές.
Στις επαφές του Λιαρέλλη ήταν και η Πόπη Τσαπανίδου, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όμως, απέβησαν άκαρπες. Άλλωστε, όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, η δημοσιογράφος σκοπεύει να πάει προς ΣΚΑΪ, όπου στον τομέα της ενημέρωσης έχουν δώσει περισσότερη σημασία. 
 
Το πρόσωπο έκπληξη!
Άκαρπες όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit απέβησαν και οι προσπάθειες του Στρατή Λιαρέλλη να πείσει ένα ακόμη πρόσωπο να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού. Κι όσο κι αν αυτό φαίνεται –ίσως- περίεργο σε κάποιους, το πρόσωπο αυτό είναι η Σάντυ Κουτσοσταμάτη.
Η ψυχολόγος σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αρνήθηκε όμως να βρεθεί στην… ηλεκτρική καρέκλα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και επειδή θεωρεί –επαγγελματικά- ότι δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει αλλά και γιατί έχει υποχρεώσεις –επαγγελματικές αλλά και… προσωπικές!- που την αναγκάζουν να παραμένει κυρίως στη Θεσσαλονίκη και να έρχεται στην Αθήνα μόνο όταν είναι να εμφανιστεί στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «10 με 1 μαζί».
Το τι θα γίνει τελικά θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες αφού είναι σαφείς οι προσπάθειες του Λιαρέλλη να επιδείξει σύντομα έργο ως διευθυντής ενημέρωσης. Αυτό που φαίνεται ότι τον βοηθά είναι η απόφαση του ΑΝΤ1 να διαθέσει περισσότερα χρήματα στον ενημερωτικό του τομέα, κάτι που τον τελευταίο ιδιαίτερα χρόνο ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα στον τομέα του καναλιού. Άλλωστε, αν δεν πληρώνεις αυτό που πρέπει, τότε αναγκάζεσαι πλέον, να πληρώσεις… τα λάθη σου! 
 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε