Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Αρναούτογλου εκτίναξε το «Πρωινό mou»

Η επανεμφάνισή του στην πρωινή ζώνη έκανε τους τηλεθεατές να στηθούν μπροστά στις τηλεοπτικές τους οθόνες.

Η συνέντευξη που έδωσε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας στο γενικό σύνολο μέχρι και 42,1 ενώ η πρωινή εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 32,6 στο γενικό σύνολο και 38,4 στο δυναμικό κοινό. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκε το δεύτερο μέρος του «Πρωινού Αντ1» με το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου να σημειώνουν 20,9 στο γενικό σύνολο και 18,3 στο δυναμικό κοινό.

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι του «Πρωινού mou» έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Αρναούτογλου που δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Ο Άρνι μάλιστα είπε ότι στα άμεσα σχέδιά του δεν είναι η επιστροφή του στην πρωινή ζώνη αλλά τον ενδιαφέρει να κάνει ένα νυχτερινό talk show ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει κάνει την πρόταση πριν από έντεκα χρόνια στο Γιάννη Λάτσιο.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι η φετινή τηλεοπτική του παρουσία στον «Όμορφο κόσμο» είναι αυτό που του ταιριάζει και που φαίνεται ότι το ευχαριστιέται κι ο ίδιος. Αυτό το Σάββατο μάλιστα ο Γρηγόρης γυρίζει με auto stop την ηπειρωτική Ελλάδα ξεκινώντας από το βορειότερο άκρο της για να καταλήξει στο νοτιότερο. Κι απ’ ότι θεωρούμε θα περάσουμε καλά αν τον ακολουθήσουμε στον «Όμορφο κόσμο» του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε