Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Αρναούτογλου το έριξε στις… ομορφιές!

Ο Αρναούτογλου το έριξε στις… ομορφιές!

Το ότι διανύουμε μία πολύ δύσκολη και στα τηλεοπτικά περίοδο, δεν είναι ανάγκη να το αναφέρουμε ξανά.

Για αυτό και είναι ευχάριστο όταν βλέπουμε να γίνονται εγχώριες παραγωγές, ενώ είναι ακόμα πιο ευχάριστο όταν αυτές οι παραγωγές δεν απασχολούν μόνο εργαζόμενους, αλλά έχουν να δώσουν και κάτι στον τηλεθεατή.

Τα ευχάριστα νέα αυτή τη φορά έρχονται από το MEGA. Μπορεί το κανάλι της Μεσογείων να έχει μείνει αρκετά πίσω τη φετινή σεζόν, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του προγράμματός του με «περασμένα μεγαλεία», αλλά ετοιμάζεται, καλώς εχόντων, να βγάλει καινούργιες εκπομπές στον αέρα, όπως το «Master Chef» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Δεκέμβριο.

Ευχάριστα όμως, τα νέα και για το Γρηγόρη Αρναούτογλου που ξεκίνησε να κάνει… τις ομορφιές του!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Άρνι ξεκίνησε από χθες γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο του «Όμορφου κόσμου» του! Χθες οι κάμερες της εκπομπής κατέγραψαν τις πρώτες «ομορφιές» και όπως μάθαμε, ο Γρηγόρης είναι σε τρελά κέφια. Αυτό τον καιρό θα κάνει γυρίσματα εδώ στην Αθήνα, αλλά στη συνέχεια θα «οργώσει» όλη σχεδόν την Ελλάδα προσπαθώντας να δείξει –και να αποδείξει- ότι μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε ένας «Όμορφος κόσμος». Ο Άρνι, με πολλή θετική ενέργεια θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι της αισιοδοξίας, συναντώντας ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω, γιατί ζουν, γιατί ζούμε σε μία πολύ όμορφη χώρα.

Ο «Όμορφος κόσμος» θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το MEGA, στα τέλη του Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου και ελπίζουμε ότι πράγματι οι… ομορφιές του Γρηγόρη θα είναι μία ευχάριστη τηλεοπτική απόδραση!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε