Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο BIG BROTHER «έφαγε» το CHART SHOW

Τι σκέφτονται στον ALPHA για τη Ναταλία Γερμανού

Είναι σίγουρο ότι, όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο παρουσιάζοντας το Big Brother. Μάλιστα το ριάλιτι θα προβάλλεται επτά φορές τη βδομάδα, έξη τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια και ένα το live της Κυριακής.

Τι γίνεται όμως με το CHART SHOW της Ναταλίας Γερμανού; Όπως φαίνεται το ριάλιτι «έφαγε» τη μουσική εκπομπή που πρόκειται πλέον ότι θα ξεκινήσει αφού μας αποχαιρετήσει ο BIG BROTHER. Όσοι λοιπόν παρακολουθούσατε το CHART SHOW, μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 που προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα.Βέβαια, μέχρι τότε η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει να παρουσιάζει το «Μες στην καλή χαρά» το σαββατοκύριακο στον ALPHA.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας σκέφτονται μήπως χρησιμοποιήσουν την παρουσιάστρια και στην κριτική επιτροπή του GREEK IDOL. Όπως έχουμε γράψει, στην επιτροπή θα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοντόπουλου και Μάρως Θεοδωράκη, οι υπεύθυνοι σκέφτονται η επιτροπή να είναι τριμελής (όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο) και είναι σαφές ότι χρειάζεται μία γυναίκα σε αυτήν. Το επικρατέστερο λοιπόν όνομα είναι αυτό της Ναταλίας Γερμανού που άλλωστε έχει προϋπηρεσία σε κριτικές επιτροπές talent shows.

Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπάρξουν αποφάσεις, αφού προς το παρόν αυτό που τους ενδιαφέρει στον ALPHA είναι το BIG BROTHER. Οπότε το τι πρόκειται να γίνει στο GREEK IDOL θα το αποφασίσουν γύρω στα τέλη του χρόνου όπου θα ξεκινήσουν εντατικά την προετοιμασία του δεύτερου κύκλου του talent show τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε