Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

O Έλληνας Fashion Police αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη!

O Έλληνας Fashion Police αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη!

Αποκαλύψεις για όλους τους ξένους σταρ!

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20.00, η εκπομπή «Movies & Stars» μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και του star system. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε με ένα μοναδικό αφιέρωμα στην πολυαναμενόμενη ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» αλλά και με μια ακόμη λαμπερή αποστολή στο Hollywood.

Ο Γιώργος Σατσίδης, βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του θρυλικού ψυχαγωγικού καναλιού «E! Entertainment» στο Λος Άντζελες για μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Έλληνα George Kotsiopoulos, σχολιαστή της εκπομπής «Fashion Police». Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη εκπομπή του διεθνούς δικτυού, στην οποία ο George μαζί με τη Joan Rivers και την κόρη του Ozzy Osbourne, Kelly, σχολιάζουν «τα πρέπει» και «δεν πρέπει» της μόδας στο κόκκινο χαλί. Το καυστικό χιούμορ και των τριών έχει φέρει το show στην κορυφή της τηλεθέασης και φυσικά έχει γίνει ο εφιάλτης των διασημοτήτων.

Ο George Kotsiopoulos μιλάει για την καταγωγή του από την Καλαμάτα αλλά και το μυστικό της επιτυχίας του αφού πάνω από όλα θεωρείται Νο1 opinion leader. Ο ίδιος δηλώνει:


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε