Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Φασουλής μιλά για το Ρουβά και ο Κωστόπουλος… εκδικείται τον Καπετανίδη

Καλεσμένους το Σταμάτη Φασουλή, τον Kώστα Καπετανίδη και το Λούκα Γιώρκα θα έχει απόψε το «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις ενώ μάλιστα ο Κωστόπουλος υποβάλλει το «συνάδερφό» του στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» σε μία… σκληρή δοκιμασία! Γιατί όλα… στην εκπομπή του, πληρώνονται!

Κατ’ αρχάς, ο οικοδεσπότης της εκπομπής του ALPHA έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το σκηνοθέτη και ηθοποιό Σταμάτη Φασουλή που αφορά μάλιστα και το Σάκη Ρουβά. Είναι γνωστό ότι ο Φασουλής ετοιμάζει για το καλοκαίρι να ανεβάσει παράσταση στην Επίδαυρο και μάλιστα έχει ακουστεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που θα πατήσουν την ορχήστρα του αρχαίου θεάτρου θα είναι και ο τραγουδιστής. Ο Σταμάτης Φασουλής αποκαλύπτει τα σχέδιά του αλλά και δεν διστάζει να μιλήσει ακόμα μία φορά για όλους και για όλα…

Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φεστιβάλ της Eurovision που είναι επίσης καλεσμένος της εκπομπής θα μιλήσει για πολλά αλλά θα επιδείξει και τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο. Ο νεαρός τραγουδιστής θα παίξει μπάλα στο στούντιο της εκπομπής για να αποδείξει αν θυμάται ακόμα την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο σε αθλητική ομάδα της Κύπρου.

Το… γκολ όμως, θα το βάλει ο Κωστόπουλος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής θα παίξει επιθετικά με τον Κώστα Καπετανίδη. Ο Κωστόπουλος θα κάνει έκπληξη στο γνωστό σκηνοθέτη και θα του φέρει στο στούντιο της εκπομπής κάποιους διαγωνιζόμενους που έχει «κόψει» από το «Greek Idol» και που ζητούν από τον Καπετανίδη μία δεύτερη ευκαιρία για να αποσπάσουν τα θετικά σχόλιά του. Πώς αντέδρασε ο Κώστας Καπετανίδης στην… εκδίκηση του Κωστόπουλου θα το δείτε απόψε το «Βράδυ», γύρω στα μεσάνυχτα από τον ALPHA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε