Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Φερεντίνος «έφαγε» τον Μικρούτσικο

Ο Φερεντίνος «έφαγε» τον Μικρούτσικο

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μανωλίδου

 Είναι γνωστό πως αυτή την περίοδο στα τηλεοπτικά κανάλια προετοιμάζουν τα προγράμματα της επόμενης σεζόν. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών λοιπόν, εκπομπές αλλά και πρόσωπα… έρχονται και φεύγουν!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες και όπως σας έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να επαναφέρουν το «Deal» με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο. Μόνο που λόγω αυτού του comeback φαίνεται πως θα παραμείνει στο «ψυγείο» του καναλιού το comeback του «Big Brother». 

Στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονταν πως είναι η κατάλληλη περίοδος να επανέλθει το πρώτο ριάλιτι που είχε προβληθεί στη χώρα μας. Σύμφωνα μάλιστα με έντονη φημολογία, ο ΑΝΤ1 προόριζε για την παρουσίασή του είτε τον Ανδρέα Μικρούτσικο είτε την Ευγενία Μανωλίδου. 

Η αποχώρηση όμως της Μανωλίδου από τον ΑΝΤ1 για το MEGA αλλά και λόγω… οικονομικών περικοπών αποφάσισαν να μην βγει -τουλάχιστον προς το παρόν- o «Big Brother» αλλά μόνο το «Deal». Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι αν και ο Φερεντίνος με το «Deal» του «έφαγε» το «Big Brother» και το Μικρούτσικο αλλά ο ΑΝΤ1 θέλει να αξιοποιήσει το «Mister Reality» σε άλλο project!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε