Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Φερεντίνος περνά… από εξετάσεις!

Μετά από μία πετυχημένη πορεία παρουσιάζοντας εκπομπές στην απογευματινή αλλά κυρίως στην prime time ζώνη, φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος μετακόμισε στην πρωινή αναλαμβάνοντας μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου την παρουσίαση της ψυχαγωγικής θεματολογίας στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Κι ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο Φερεντίνος δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις για το life style. Άλλωστε ο σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1 δεν ήταν να τοποθετήσουν κάποιον με εμπειρία στην εν λόγω θεματολογία αλλά ήθελαν το συγκεκριμένο παρουσιαστή που διαθέτει άνεση και είναι αγαπητός στους τηλεθεατές. Τώρα, λίγους μήνες μετά όμως και μετά τόσες εκπομπές ήρθε η ώρα να δώσει εξετάσεις και να δούμε τι έχει μάθει.

Την… εξέταση κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο αυριανό «Βράδυ». Ο οικοδεσπότης της βραδινής εκπομπής βάζει… διαγώνισμα στο Φερεντίνο για να δούμε τι έχει μάθει από το χώρο της σόου μπιζ. Όπως καταλαβαίνετε ο Φερεντίνος καταφέρνει με την άνεση και το χιούμορ του να κάνει όλους μέσα στο πλατό να γελάσουν πολύ!

Εκτός όμως, από τον παρουσιααστή, στο αυριανό «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενεί και τη Shaya που μιλά για το «Dancing on ice» και για πολλά άλλα.
Επίσης, να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή, στο «Βράδυ» καλεσμένοι είναι ο Πάνος Κιάμος αλλά και ο fabulous Γιώργος Μέρλος που λέει και αποκαλύπτει πολλά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε