Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Φοίβος μαζί με τον Καρβέλα;

Ο Φοίβος μαζί με τον Καρβέλα;

To Newsit αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την κριτική επιτροπή του Greek Idol.

To Newsit, τηρώντας της υπόσχεσή του πως θα μάθετε πρώτα από εμάς, την κριτική επιτροπή του Greek Idol, αποκαλύπτει τις μυστικές συναντήσεις των στελεχών του Alpha.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λοιπόν, εκκρεμούν μόνο οι τελικές υπογραφές για να οριστικοποιηθεί και επίσημα η κριτική επιτροπή στο talent show. Έτσι, δίπλα από τον «πρόεδρο» Νίκο Καρβέλα πρόκειται να καθίσει η Ευγενία Μανωλίδου, αν και εφόσον διευθετήσει τις υποχρεώσεις της με τον ΑΝΤ1, κάτι που πρόκειται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Η μεγάλη έκπληξη όμως, είναι το ποιος θα κάτσει στην τρίτη καρέκλα της επιτροπής. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτός –θέλουν να- είναι ο Φοίβος!!!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει ήδη προ-συμφωνήσει με το κανάλι της Κάντζας και είναι ζήτημα ωρών (και συγκεκριμένα ορισμένων… «όρων») για να μπουν οι τελικές υπογραφές.
Απ’ ό,τι αποδεικνύεται πάντως και με τις συγκεκριμένες επιλογές, στον Alpha ποντάρουν πολύ στο talent show τους και επέλεξαν πολύ έξυπνα τα πρόσωπα αφού είναι σίγουρο -ότι τουλάχιστον… επικοινωνιακά- η σύσταση της επιτροπής θα προβληθεί πολύ. Δεν είναι λίγο να έχεις στο ίδιο πλατό τους προηγούμενους «αντιπάλους», δηλαδή τον Καρβέλα και τον Φοίβο! Κι ανάμεσά τους, τη μαέστρο-Μανωλίδου να προσπαθεί να τους… συντονίσει!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το όνομα του Φοίβου έπεσε στο τραπέζι από τον ίδιο τον Καρβέλα. Αυτό αποδεικνύει ότι ο Καρβέλας σκοπεύει να «υπηρετήσει» το Greek Idol αποβλέποντας στο κοινό όφελος του talent show, μένοντας μακριά από προσωπικές του κόντρες.

Ωστόσο, αν τελικά δεν επέλθει το πολυπόθητο για το κανάλι της Κάντζας αποτέλεσμα, δηλαδή στην κριτική επιτροπή να είναι ο Νίκος Καρβέλας με τον Φοίβο και την Ευγενία Μανωλίδου, υπάρχουν και οι… εναλλακτικές λύσεις αφού πρέπει σήμερα να οριστικοποιηθεί η κριτική επιτροπή για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα τα παρασκευο-σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Οι… εναλλακτικές λύσεις λοιπόν είναι:

κατ’ αρχάς, ο Κώστας Ζήκος, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που συνεργάζεται ήδη με τον Alpha, στην εκπομπή «Chart Show» με τη Ναταλία Γερμανού.
Επίσης, η δεύτερη εναλλακτική, λέγεται πως είναι μία γυναίκα που φέρεται να έχει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τον «πρόεδρο» Καρβέλα αλλά που οι γερμανοί  διοικούντες τον Alpha δεν θέλουν και γι’ αυτό προσπαθούν να… αλλάξουν γνώμη στο συνθέτη.
Κι όλα αυτά, ενώ αυτήν την ώρα, συνεδριάζουν τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις! Πάντως, αποδεικνύεται ότι… ξέρουν να κάνουν σωστές επιλογές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε