Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Γαβαλάς μετά τη φυλακή πάει για γύρισμα

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,48 εκατομμυρίου ευρώ τον οδήγησαν στη φυλακή και μετά από λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα.

Ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να συνεχίσει, όπως λέει, τη ζωή του κανονικά, ανταποκρινόμενος στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι το «Fab 5» θα γίνει «Fab 4» αφού ο γνωστός επιχειρηματίας θα αποχωρήσει από την εκπομπή του ΑΝΤ1. Φαίνεται όμως ότι λογάριαζαν χωρίς τον fashion man καθώς όχι μόνο συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή αλλά σήμερα είναι και για γύρισμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτές τις ώρες ολοκληρώνεται το γύρισμα για το επεισόδιο όπου οι fabulous έχουν αναλάβει τη… μεταμόρφωση του Γιάννη Φλωρινιώτη. Συγκεκριμένα, μετά τη μεταμόρφωση, σήμερα γυρίζουν το βίντεο κλιπ με το σουξέ που είχε κάνει ο Φλωρινιώτης πριν από πολλά χρόνια «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα;». Στο καινούργιο βίντεο κλιπ θα συμμετέχουν μάλιστα όλοι οι «Fab 5» για να το κάνουν ακόμα πιο… fabulous! Το πόσο θα τα καταφέρουν ή όχι θα το διαπιστώσουμε όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο. Άλλωστε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και σε τι,,, τηλεοπτικά διάθεση θα βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς μετά την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη.

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Λάκης Γαβαλάς που συνελήφθη για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο!

Το ξέσπασμα του Λ. Γαβαλά στο TLIFE: “Αφήστε με να διορθώσω τα λάθη μου”

Μάθε τι έγραψε στο twitter ο Λ. Γαβαλάς λίγο μετά αφού αφέθηκε ελεύθερος!

Η άνοδος και η πτώση του Mr Lak

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε