Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Γιώργος Λιάγκας πάει… μεσημέρι

Ο Γιώργος Λιάγκας πάει… μεσημέρι

Από το ξεκίνημα της περυσινής σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παρουσιάζουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA.

Αν και το «Πρωινό Mou» σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και πρωταγωνιστεί στη ζώνη, εντούτοις κανείς δεν γνωρίζει από τώρα να πει αν η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ένα από τα σενάρια που ακούγονται και που δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, είναι ότι τα στελέχη των καναλιών προβληματίζονται αν την επόμενη σεζόν θα βγάλουν στον αέρα ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς τα διαφημιστικά έσοδα στη συγκεκριμένη ζώνη συνεχώς μειώνονται.

Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν-καλώς εχόντων των πραγμάτων- στις αρχές του καλοκαιριού.

Στην περίπτωση που σταματήσει το «Πρωινό mou», ένα από τα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον του τηλεοπτικού ζευγαριού, θέλει το Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει εκπομπή στο prime time ενώ η Φαίη Σκορδά να παρουσιάζει μεσημεριανή εκπομπή. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι από όλα αυτά μπορεί να συμβεί. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας πάει… μεσημέρι. Όχι για να κάνει δική του εκπομπή αλλά ως καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτης.

Η παρουσιάστρια του STAR που μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη δίνει τις τελευταίες μέρες σκληρή μάχη με την Ελένη Μενεγάκη. Σήμερα λοιπόν στη… φαρέτρα της θα έχει το Γιώργο Λιάγκα που θα είναι καλεσμένος της «Μεσημεριανής μελέτης». Και το σίγουρο είναι ότι η Ελεονώρα θα τον ρωτήσει για όλα, από τα επαγγελματικά μέχρι και τα προσωπικά του.

Έτσι, από… σπόντα, ο Λιάγκας σήμερα θα δοκιμαστεί και στη μεσημεριανή ζώνη για να δούμε τι τηλεθεάσεις κάνει, έστω και ως καλεσμένος, σε αυτήν. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε