Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κανάκης… χτύπησε κόκκινο!

Ο Κανάκης… χτύπησε κόκκινο!

Η διαφωνία του «Ράδιο αρβύλα» με τον ΑΝΤ1

Στα ύψη έφτασε χθες η τελευταία εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης κι παρέα του κατάφεραν να κάνουν μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 30,8% ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε 41,9% μέσο όρο.

Δικαιωμένος λοιπόν ο Κανάκης που διεκδίκησε και πήρε για τη χθεσινή τελευταία εκπομπή της σεζόν περισσότερη διάρκεια αφού η «Ράδιο αρβύλα» κατάφερε να χτυπήσει κόκκινο στις τηλεθεάσεις.

Πάντως, για να λέμε και του ΑΝΤ1 το δίκιο, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν αρνήθηκε την παράταση της εκπομπής αν και ο ίδιος ο Κανάκης τους αρνήθηκε… κάποια best of της «Ράδιο αρβύλας».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit o ANT1, λόγω της επιτυχίας της εκπομπής θέλησε να προγραμματίσει κάποια επεισόδια για τον Αύγουστο με τα «καλύτερα» αποσπάσματα. Κάτι που όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να κάνει ο Κανάκης και η παρέα του αφού εκτιμούν ότι με τις επαναλήψεις ο κόσμος μπορεί να τους βαρεθεί. Και μάλλον αυτή η επιθυμία της παρέας του «Ράδιο αρβύλα» θα γίνει σεβαστή από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 αφού δεν θέλει να τους… δυσαρεστήσει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε