Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κωστόπουλος τα… βάζει με Ζαμπίδη, Τρομάρα και Γεωργιάδη!

Ο Κωστόπουλος τα… βάζει με Ζαμπίδη, Τρομάρα και Γεωργιάδη!

Τετάρτη σήμερα και εκεί, γύρω στα μεσάνυχτα, αμέσως μετά τους «Ράδιο Αρβύλα», σκυτάλη στη συχνότητα του ΑΝΤ1, παίρνει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ποιοι λοιπόν θα περάσουν από την πολυθρόνα που βρίσκεται απέναντί του και θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις του;

Απόψε το «Βράδυ», καλεσμένος είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, που μας έχει χαρίσει πολλές χαρούμενες στιγμές και για ακόμα μία φορά προσπάθησε να σηκώσει τη σημαία της χώρας μας ψηλά. Δυστυχώς όμως, ο Iron Mike δεν κατάφερε να κερδίσει στο K-1 WORLD MAX FINAL 8 ATHENS, την «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Ο έλληνας πρωταθλητής θα πει πολλά, ενώ θα αγωνιστεί και θα προσπαθήσει να μην πέσει… νοκ άουτ από τις ερωτήσεις του Κωστόπουλου.

Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1, θα είναι και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ενώ στην καρέκλα απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο θα βρεθεί και η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια της jazz & soul σκηνής, Θωμαΐς Απέργη, για να μιλήσει για την επιτυχία της και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Αύριο Πέμπτη, στο «Βράδυ», ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενεί το βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη που θα σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, αλλά θα πρέπει να απαντήσει και στις ερωτήσεις του παρουσιαστή… για όλα! Καλεσμένος στην αυριανή εκπομπή θα είναι και ο παλαίμαχος παλαιστής Γιώργος Τρομάρας που θα δώσει κι αυτός αγώνα κόντρα στις… ερωτήσεις του Κωστόπουλου.

Τέλος, την Παρασκευή, καλεσμένοι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 θα είναι η Νάντια Μπουλέ, που θα μιλήσει για τη ραδιοφωνική εκπομπή της, αλλά και για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Fame». Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα έχει απέναντί του και το Δημήτρη Σειρηνάκη που είναι σίγουρο ότι θα κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Αυτό λοιπόν είναι το… μενού της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου που αναμένεται να μας ξενυχτήσει και αυτά τα «Βράδια»! Να δούμε λοιπόν ποιοι καλεσμένοι του θα αποδειχτούν… δυνατοί αντίπαλοι, καταφέρνοντας να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις του και ποιοι θα προσπαθήσουν να τις αποφύγουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε