Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Λάκης επιστρέφει και αυτή την Τρίτη για να τα πει όλα!

Ο Λάκης επιστρέφει και αυτή την Τρίτη για να τα πει όλα!

Αν και έχουμε συνηθίσει να βγαίνει στον αέρα κάθε δύο βδομάδες, μετά από πολύ καιρό απουσίας, ετοιμαστείτε αυτή την Τρίτη να μπείτε ξανά στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» και μάλιστα, να μπορείτε να δείτε το Λάκη Λαζόπουλο να τα λέει όλα και πάλι για μία ώρα, χωρίς το… φόβο του ΕΣΡ.

Πώς και θα συμβεί αυτό; Όπως σας είχα πει πριν από πολύ καιρό, ο Λάκης είχε προγραμματίσει να επιστρέψει την καινούργια χρονιά την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.

Εκείνη τη μέρα όμως, λόγω της απεργίας στα ΜΜΕ, αναβλήθηκε το «Αλ τσαντίρι» και έτσι έκανε εκπομπή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου. Επειδή όμως, ο Λάκης δεν θέλει να… χρωστά στους τηλεθεατές, αλλά κι επειδή έχει ρυθμίσει τις υπόλοιπες -ουκ ολίγες- δραστηριότητές του σύμφωνα με αυτόν τον προγραμματισμό, αποφάσισε να κάνει και αυτή την Τρίτη εκπομπή, ώστε να μπουν τα πράγματα στη σειρά τους, αλλά να μην… οφείλει κι εκπομπή. Μάλιστα, όπως την προηγούμενη βδομάδα, που εγκαινίασε την εκπομπή και στο διαδίκτυο, παραμένοντας μία ακόμα ώρα στον αέρα για τους ιντερνετικούς θεατές και χωρίς να φοβάται πρόστιμα από το ΕΣΡ, έτσι κι αυτή τη φορά, όταν θα πέσουν τίτλοι τέλους στο τηλεοπτικό «Τσαντίρι», η… κουρελού θα παραμείνει ανοιχτή για τους θεατές του διαδικτύου.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα βγάλει ακόμα γύρω στις οκτώ εκπομπές αυτή τη σεζόν, οπότε, αν υπολογίσετε και την απουσία του την περίοδο του Πάσχα, τότε ο Λάκης θα μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι, γύρω στα τέλη Ιουνίου, αλλά θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν πάλι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο με το κανάλι της Κάντζας!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε