Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Λάκης έρχεται απόψε… φορτωμένος!

Ο Λάκης έρχεται απόψε… φορτωμένος!
Μετά από ενάμιση μήνα που είχε κατεβάσει ρολά, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανοίγει απόψε το βράδυ στις 9 και πάλι τις πόρτες του . Και είναι σίγουρο πως μετά από αρκετό καιρό θα γίνει πάλι… της Τρίτης.
Άλλωστε όλο το διάστημα της τηλεοπτικής απουσίας του, τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και οι συνεργάτες του δεν σταμάτησαν να δουλεύουν. Δεν είναι τυχαίο που το υλικό που έχει συγκεντρωθεί αρκεί για να καλύψει… οκτάωρης διάρκειας εκπομπή.
 
 
Ωστόσο εκτός από το πολύ υλικό σε βίντεο που έχει φορτώσει ο Λαζόπουλος, υπάρχει και πολύ υλικό για σχολιασμό ενώ η συνάντηση του Λάκη με τον Παύλο Χαϊκάλη που θα είναι καλεσμένος στο αποψινό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μας προδιαθέτει ακόμα περισσότερο για το τι πρόκειται να συμβεί.
 
 
Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε τον… πανικό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον ALPHA καθώς έχει σπάσει κυριολεκτικά το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού από εκατοντάδες τηλεθεατές που θέλουν να είναι από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής.
 
 
Ο πανικός όμως δεν έχει προκληθεί μόνο στο κανάλι της Κάντζας αλλά και στου Αμαρουσίου καθώς απέναντι στην επιστροφή του Λαζόπουλου έχουμε την αποχώρηση του Ονούρ και της Σεχραζάτ. Το τούρκικο σήριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» ολοκληρώνει σήμερα την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προγραμματίζουν την προβολή του τελευταίου αυτού επεισοδίου και άλλη μέρα, ώστε να το παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές αφού θεωρείται σίγουρο ότι οι περισσότεροι απόψε θα μπουν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε