Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Λαζόπουλος άναψε… φωτιές!

Ο Λαζόπουλος άναψε… φωτιές!

Για ακόμα μία βδομάδα οι τηλεθεατές γέμισαν ασφυκτικά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του.

Η εκπομπή έκανε πολλά από τα «θύματα» της σάτιρας του να κοκκινίσουν από τα νεύρα τους, τους τηλεθεατές να δακρύσουν από τα γέλια και τους υπεύθυνους του ALPHA να τρελαθούν από τη χαρά τους βλέποντας τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Λάκης μίλησε για τους «Αγανακτισμένους» που πλημμυρίζουν τις πλατείες, αναφέροντας ότι «το τρένο της ιστορίας άλλαξε. Η μεταπολίτευση έγινε παλαιοπολίτευση». Από τη σάτιρά του δεν ξέφυγε κανείς και τίποτα. Ο Λαζόπουλος άναψε πάλι φωτιές «καίγοντας» πολλούς με τη σάτιρά του αλλά και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» χτύπησε υψηλά νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας σε τέταρτο τηλεθέασης (και συγκεκριμένα από τις 22:30 έως τις 22:44) μέχρι 55,8 ενώ σημείωσε μέσο όρο 49,7 στο γενικό σύνολο.

Βέβαια, μπορεί στο κανάλι της Κάντζας να ευχαριστιούνται από τις τηλεθεάσεις αλλά… αγωνιούν για το μέλλον της εκπομπής και «καίγονται» να μάθουν τα σχέδια του Λαζόπουλου. Το μόνο που κάνουν όμως, είναι να περιμένουν τις αποφάσεις του Λάκη μέχρι να τους ανακοινώσει τι σκοπούς έχει για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Κι όπως είπε χθες ο Λαζόπουλος, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, την επόμενη Τρίτη, θα μιλήσει για το μέλλον του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Λογικό λοιπόν στον ALPHA να περιμένουν πώς και πώς να μάθουν από τον αέρα της εκπομπής τι σχεδιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος…!

Χθες όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε και ότι το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της σεζόν θα βγει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα, επιβεβαιώνοντας έτσι όσα σας γράψαμε σε χθεσινό άρθρο στο Newsit, όταν κάποιοι υποστήριζαν ότι ο Λάκης δεν θα καταφέρει να οργανώσει όλη αυτήν την κολοσσιαία επιχείρηση.

«Στην πατρίδα μου τη Λάρισα θα δώσει την τελευταία παράσταση το “Τσαντίρι” την επόμενη Τρίτη. Από εκεί θα πούμε τι μέλλει γενέσθαι στο “Τσαντίρι”. Ραντεβού την επόμενη Τρίτη στις 9 στο “Κηποθέατρο Αλκαζάρ”. Έρχομαι συμπατριώτες, έρχομαι…!» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ, επειδή αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο, ενημέρωσε πως τα πολυπόθητα εισιτήρια θα δοθούν από το ταμείο του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Όπως μάλιστα σας αναφέραμε στο χθεσινό άρθρο γίνονται προσπάθειες στο live να εμφανιστεί, τραγουδήσει και μας «ταξιδέψει» με τη φωνή της η Χάρις Αλεξίου. Κι όπως –ελπίζουμε- ο Λάκης Λαζόπουλος θα τα καταφέρει να το οργανώσει κι αυτό κλείνοντας έτσι και μελωδικά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη βδομάδα και είναι σίγουρο ότι θα γίνει πάλι… της Τρίτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε