Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Λαζόπουλος κι οι «Αρβύλες»… τίμησαν τον Στρος Καν!

Ο Λαζόπουλος κι οι «Αρβύλες»… τίμησαν τον Στρος Καν!

Για ακόμα μία βδομάδα έγινε… της Τρίτης. Οι περισσότεροι τηλεθεατές μπήκαν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου και γέλασαν πολύ. Την τιμητική του βεβαίως βεβαίως, στη σάτιρα του Λάκη είχε ο Ντομινίκ Στρος Καν.

 Η ροζ ιστορία του με την καμαριέρα έκανε να κοκκινίσουν ακόμα περισσότερο τα μηχανάκια τηλεθέασης!

Από τις 9 έως τις 11 που μεταδόθηκε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο ALPHA σημείωσε μέσο όρο 47,5 στο γενικό σύνολο ενώ την ίδια ώρα απέναντι, η σειρά «Χωρίς Όρια» στον ΑΝΤ1 έκανε 15,8 μέσο όρο. Λιγότεροι τηλεθεατές μπήκαν στο «Κόκκινο δωμάτιο» του MEGA που έκανε μέσο όρο 9,8.

Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12 και μόλις το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κατέβασε ρολά, οι περισσότεροι τηλεθεατές μετακόμισαν στον ΑΝΤ1 για να δουν «Ράδιο Αρβύλα». Η παρέα του Αντώνη Κανάκη αναφέρθηκε αρκετές φορές στη ροζ ιστορία του Στρος Καν ενώ δεν ξέχασε να πετάξει ξανά τα καρφάκια του προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για το πρόστιμο που τους έχει επιβληθεί. Με αρκετή σάτιρα λοιπόν προς όλες τις μεριές, η εκπομπή έφερε το κανάλι του Αμαρουσίου στην πρώτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 30 στο γενικό σύνολο ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του ALPHA που έκαναν 18 μέσο όρο. Αρκετά πιο πίσω τερμάτισε το MEGA που με την επανάληψη ενός επεισοδίου της σειράς «Safe Sex» σημείωσε 7,5 μέσο όρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο των εκπομπών που μεταδόθηκαν στο prime time και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε