Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Λαζόπουλος μάζεψε τους «αγανακτισμένους»

Ο Λαζόπουλος μάζεψε τους «αγανακτισμένους»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.06.2011 | 09:42
Πρώτη δημοσίευση: 01.06.2011 | 09:40

«Όλοι στην πλατεία, τέλειωσαν τα αστεία» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής του και παρά το ότι χιλιάδες κόσμος είχε βγει πάλι στις πλατείες, χιλιάδες ήταν κι αυτοί που μπήκαν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Τους πήρε όλους και τους σήκωσε με τη σάτιρα και τα σχόλιά του. Ο Λαζόπουλος έλεγε… όχι αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι τηλεθεατές του αλλά αυτό που ήθελαν να πουν, οπότε είναι λογικό η «φωνή» τους δια μέσου Λάκη να βάλει φωτιά και στα μηχανάκια τηλεθέασης.

Από τις 9 έως τις 11, η σατιρική εκπομπή του ALPHA κατάφερε να σημειώσει 47,1 στο γενικό σύνολο ενώ απέναντί της, η σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς όρια» που μεταδόθηκε την ίδια ώρα έκανε μέσο όρο 15,4. Η «Πολυκατοικία» και το «Κόκκινο δωμάτιο» στο MEGA έκαναν 10,5 και 9,8 μέσους όρους αντίστοιχα.

Κι είναι λογικό που ο Λαζόπουλος σάρωσε αφού εκτός από τη φωνή των «Αγανακτισμένων» οι παρουσίες στο στούντιο της Ελένης Γερασιμίδου και του Δημήτρη Σταρόβα, η τηλεφωνική παρέμβαση της Χάρις Αλεξίου και το μουσικό ταξίδι από το Σταμάτη Κραουνάκη και το Δημήτρη Μητροπάνο έκαναν ακόμα περισσότερους να στριμωχτούν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Μετά από αρκετές εκπομπές που σε αγανακτούν, η σατιρική εκπομπή του Λαζόπουλου εξακολουθεί να είναι από αυτές που σε ευχαριστούν…!

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο