Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Λαζόπουλος τους αναστάτωσε όλους

Της Τρίτης έγινε πάλι χθες στο τηλεοπτικό τοπίο με το Λάκη Λαζόπουλο να σαρώνει τους αντιπάλους του χωρίς να χαρίζεται στα κακώς κείμενα της πολιτικής –και όχι μόνο- σκηνής.

Ο Λάκης τα έσουρε σε όλους από την καλή και από την ανάποδη έχοντας πλάι του τη Χρύσα Ρώπα και την Ελένη Γερασιμίδου. Αποτέλεσμα ήταν για ακόμα μία βδομάδα να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό που τον ανέβασε στην κορυφή της κατάταξης. Συγκεκριμένα το «Αλ τσαντίρι νιουζ» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 42,4 στο γενικό σύνολο και 48,9 στο δυναμικό κοινό.
 
Την ίδια ώρα στα απέναντι κανάλια προσπαθούσαν να αμυνθούν στη σαρωτική του πορεία και η αλήθεια είναι πως μόνο στο MEGA κατάφεραν να σημειώσουν αξιοπρεπείς τηλεθεάσεις καθώς η «Ζωή της άλλης» σημείωσε 31,2 στο γενικό σύνολο και 18,6 στο δυναμικό κοινό ενώ η ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 σημείωσε 7,2 και 8,3, αντίστοιχα.
 

Την επόμενη ώρα στο MEGA, η τούρκικη σειρά σημείωσε 23,3 στο γενικό σύνολο και 16,5 στο δυναμικό κοινό. Συμπέρασμα; Οι Τρίτες ανήκουν στο Λαζόπουλο που καταφέρνει να συγκεντρώνει στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του τους περισσότερους τηλεθεατές κάνοντας αρκετούς να δυσαρεστούνται από τη σάτιρά του με όσα τους λέει. Κι είναι λογικό στον ALPHA να καίγονται να συνεχίσει την εκπομπή του όλη τη σεζόν. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε