Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο «Master Chef»…ψήνεται!

Η παρουσία του «Master chef» την πρώτη χρονιά… έψησε τους αντιπάλους του καθώς σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις.

Τώρα, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει ξανά το «ψήσιμο» του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Οι κουζίνες και οι κατσαρόλες γυαλίστηκαν και οι κουτάλες περιμένουν να ξεκινήσουν τα ανακατέματα. Ο «Master chef» είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά και τα γυρίσματα ξεκινούν!

Σε προηγούμενα άρθρα στο Newsit σας είχαμε ενημερώσει ότι η κριτική επιτροπή πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό οντισιόν για να επιλέξει τους διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Έτσι κι έγινε. Μετά από καιρό και εκατοντάδες επίδοξους σεφ, οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είδαν, δοκίμασαν τα πιάτα των υποψηφίων και αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι πενήντα που θα πάρουν μέρος στα πρώτα γυρίσματα του «Master chef». Την Παρασκευή λοιπόν η κριτική επιτροπή μαζί με την καινούργια παρουσιάστρια Μαρία Συνατσάκη θα συναντηθούν ξανά μαζί με τους πενήντα υποψήφιους και οι κάμερες αλλά και οι κουτάλες θα πάρουν φωτιά καθώς με γρήγορες διαδικασίες θα πρέπει να επιλεγούν οι 25 διαγωνιζόμενοι που θα συνεχίσουν και θα μπουν στο σπίτι του «Master chef». Η επιλογή θα γίνει μέσα σε τρεις μέρες και στη συνέχεια οι 25 θα πάρουν άδεια λίγων ημερών για να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Η επιλογή αυτή των 25 από τους 50 θα προβληθεί στα πρώτα δύο επεισόδια του «Master chef» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2012.

Και μπορεί φέτος ο αριθμός συμμετοχών να ήταν μικρότερος από αυτόν του πρώτου κύκλου, αλλά οι υποψήφιοι ήταν πιο γνώστες της μαγειρικής τέχνης καθώς γνωρίζουν τι έχουν να… μαγειρέψουν. Για το λόγο μάλιστα αυτό και οι υπεύθυνοι του MEGA αποφάσισαν οι διαγωνιζόμενοι να είναι περισσότεροι καθώς έτσι θα «ψηθούν» περισσότερα επεισόδια ελπίζοντας ότι ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής θα φέρει υψηλότερες τηλεθεάσεις.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε