Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νίκος Καρβέλας επιστρέφει στο «Greek Idol»

Ο Νίκος Καρβέλας επιστρέφει στο «Greek Idol»

Οι πιέσεις του ALPHA σε Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη για να συμμετάσχουν στο talent show

 Πριν από μέρες, το Newsit σας είχε ενημερώσει για τα σχέδια των υπεύθυνων του ALPHA να προσθέσουν και μία τέταρτη καρέκλα στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol». Όπως είχαμε πρώτοι αποκαλύψει, υπήρχε πρόβλημα με τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής (Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Κοντόπουλος και Μάρω Θεοδωράκη) που μπορούν να είναι καλοί στις κρίσεις τους αλλά δεν είναι αρκετά… εμπρηστικοί για να «κάψουν» τα μηχανάκια τηλεθέασης. 

Μάλιστα, όπως σας είχαμε αναφέρει, στα σχέδια των υπευθύνων του καναλιού της Κάντζας ήταν να προστεθεί μία καρέκλα και σε αυτήν να κάθεται κάθε φορά διαφορετικός «κριτής» ως guest, αν και το ιδανικό θα ήταν να είναι ένας σε μόνιμη βάση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALPHA πιέζουν στην τέταρτη καρέκλα να καθίσει ο Νίκος Καρβέλας. Ο συνθέτης που ήταν και ο πρώτος που ανακοίνωσε το κανάλι της Κάντζας ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή μπορεί να αποχώρησε αλλά φαίνεται ότι ακόμα τον θέλουν και τον πιέζουν να επιστρέψει!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ALPHA πρότειναν στο συνθέτη να μην είναι μόνο ως guest αλλά μόνιμο μέλος της κριτικής επιτροπής στα live. Βέβαια, σε περίπτωση που δεν θέλει να είναι μόνιμα στην επιτροπή, οι υπεύθυνοι του καναλιού του πρότειναν ακόμα και να είναι ο πρώτος guest, τη Δευτέρα 26 Απριλίου που ξεκινούν τα live του «Greek Idol».

Από κει και πέρα, αν κι εφόσον ο Καρβέλας δεν δεχτεί να είναι μόνιμα στην κριτική επιτροπή, πρέπει να βρεθούν οι άλλοι guest.που θα κάθονται κάθε βδομάδα στην τέταρτη καρέκλα. Κι ως εκ τούτου, τα τηλέφωνα από τους υπεύθυνους του ALPHA πήραν φωτιά! Μόνο που δεν τηλεφωνούν μόνο στα σπίτια των παρουσιαστών αλλά και στον ίδιο τον ALPHA!

 

Τι είπαν Κορομηλά και  Μενεγάκη

 

Οι ίδιες έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν να καθίσουν στην «τέταρτη καρέκλα» είναι και η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη. Όχι βέβαια… την ίδια βδομάδα!

Στην πρώτη περίπτωση όμως, αυτή της Κορομηλά, είναι γνωστό ότι η Ρούλα απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και ότι αυτήν την περίοδο ετοιμάζει την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση σε έναν τηλεμαραθώνιο που διοργανώνει το κανάλι της Κάντζας. Ως εκ τούτου λοιπόν, η Κορομηλά προσπαθεί να… αποφύγει να εμφανιστεί μετά από τόσο καιρό στη θέση της κριτικής επιτροπής αφού προτιμά μία πιο… μεγαλοπρεπή πρώτη επανεμφάνισή της.

Όσο για τη Μενεγάκη φαίνεται πως παρά την επιθυμία η «ωραία Ελένη» να βρεθεί ως guest στο «Greek Idol», τελικά οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας φαίνεται ότι θα αρκεστούν σε μία εμφάνισή της στις… κερκίδες του studio όπου θα πραγματοποιείται το live του talent show τους. Κι αυτό γιατί μετά τη… βολιδοσκόπηση που έκαναν στη Μενεγάκη πήραν αρνητική απάντηση στην… υποθετική ερώτησή τους. Οπότε, η ερώτηση ήταν σαν να μην έγινε ποτέ αφού κι οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του ALPHA πιστεύουν ότι η Ελένη είναι «μάχιμη παρουσιάστρια» και δεν πρέπει να περάσει σε…δεύτερο υποστηρικτικό ρόλο! Παρά βέβαια το γεγονός ότι έχουν μεγάλη ανάγκη το «Greek Idol» να πάει καλά!

Μετά από όλα αυτά πάντως, άρχισαν να γίνονται διερευνητικές ερωτήσεις σε πολλούς άλλους, εκτός του ALPHA. Αρκετοί παρουσιαστές, πρόσωπα από το χώρο της μουσικής αλλά και ευρύτερα των Τεχνών έχουν λάβει «διερευνητικό τηλεφώνημα»!

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει κλείσει κανένας, παρά το ότι ο χρόνος πιέζει, γιατί όπως είπαμε αυτές τις μέρες, οι υπεύθυνοι του ALPHA… τραγουδούν στον Καρβέλα το… «περιμένω, περιμένω…», περιμένοντας να δουν ποια θα είναι η απάντησή του!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε