Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» χάλασε το πρωινό της Μενεγάκη

Ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» χάλασε το πρωινό της Μενεγάκη

Η αντεπίθεση της Τσαπανίδου.

Εκεί που λέγαμε χθες ότι «φούσκωσε» ο «Καφές με την Ελένη» ξαφνικά προέκυψε πολύ πικρός για τη Μενεγάκη. Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές την Τετάρτη 3 Μαρτίου βρέθηκαν ξανά στη συνηθισμένη κατάταξη αλλά ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» βρέθηκε μία ανάσα (μόλις 0,4%) από την εκπομπή της Μενεγάκη. Βέβαια, για να λέμε και των τηλεθεάσεων το δίκιο, δεν ανέβηκε η παρέα του MEGA αλλά έπεσε πάρα πολύ η εκπομπή του ALPHA.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο τηλεθέασης είναι οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 16,7%
 
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 13,9%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,5%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη διατήρησε την πρώτη θέση ενώ το «10 με 1 μαζί» μετά την προχθεσινή ισοβαθμία –μεταξύ ANT1 και MEGA στο συγκεκριμένο κοινό- άφησε αρκετά πίσω του τον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Αναλυτικά, οι μέσοι όροι στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 23,3%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 17,6%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 12,4%

Σχετικά με τις ενημερωτικές εκπομπές της συγκεκριμένης ζώνης που δίνουν μεταξύ τους μάχη, αξιοπρόσεχτη είναι η άνοδος της Τσαπανίδου που φαίνεται να ετοιμάζει αντεπίθεση στην αντικαταστάτριά της στην ΝΕΤ. Οι επόμενες ημέρες έχουν πολύ ενδιαφέρον για να διαπιστώσουμε αν είναι κάτι παροδικό ή οι αλλαγές που ετοιμάζουν στο ΣΚΑΙ θα έχουν αποτελέσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι τηλεθέασης είναι οι εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 12,7%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 10,3%

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι και οι δύο εκπομπές σημείωσαν άνοδο στα ποσοστά τους, κάτι που οφείλεται στην ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε