Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ψινάκης θα κάνει συνέντευξη του Ρουβά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ηλίας σκοπεύει να κάνει… παγκόσμια πρωτοτυπία!

 Αποφασισμένος να κάνει συνέντευξη στον Σάκη Ρουβά είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτα το Newsit, ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήθελε στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο «Θέμα FM» να καλέσει τον πρώην στενό συνεργάτη του.
 
Όπως είναι γνωστό, ο Ψινάκης στην εκπομπή του καλεί τους «ΤΟΡ» της προηγούμενης δεκαετίας και σίγουρα ο Ρουβάς -τουλάχιστον στο χώρο του τραγουδιού και του lifestyle- είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Μπορεί λοιπόν ο Ψινάκης να προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Ρουβά αλλά ο Σάκης δεν απάντησε ποτέ. Αλλά ο Ηλίας σκοπεύει να κάνει την εκπομπή με τον Σάκη, έστω και χωρίς αυτόν!

Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γιατί ο Σάκης αγνόησε την πρόσκληση του πρώην μάνατζέρ του, όταν μάλιστα έλεγε ότι μπορεί να τελείωσε η συνεργασία τους αλλά δεν υπάρχουν μεταξύ τους προβλήματα.

Πάντως μετά από τόσα χρόνια στενής συνεργασίας και αφού η… συνομιλία τους θα είναι για ό,τι είχε συμβεί την προηγούμενη δεκαετία, είναι σίγουρο ότι ο Ψινάκης θα έχει να πει πολλά. Μην ξεχνάτε κιόλας, ότι την προηγούμενη δεκαετία, που Ψινάκης και Ρουβάς συνεργάζονταν, ο μάνατζερ μιλούσε περισσότερο από τον ίδιο τον Σάκη! Οπότε σίγουρα η παγκόσμια πρωτοτυπία του Ψινάκη να κάνει συνέντευξη από τον Σάκη… χωρίς τον Σάκη, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρκεί βέβαια ο Ηλίας να κάνει τις ερωτήσεις -αλλά να δώσει και τις απαντήσεις- που πρέπει.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε